0 jaruone Użytkownik Październik 11, 2009 #141 A takie pytanie do Ciebie ? Wygrałeś tam nie wiem 10-20 zł i co obracasz to tylko i wypłacasz te drobniaki ? Kliknij aby rozwinąć... nie - jak się uda obrócić zagram sobie dalej, ale pewnie się nie uda
A takie pytanie do Ciebie ? Wygrałeś tam nie wiem 10-20 zł i co obracasz to tylko i wypłacasz te drobniaki ? Kliknij aby rozwinąć... nie - jak się uda obrócić zagram sobie dalej, ale pewnie się nie uda
311 radzio_xp Użytkownik Październik 11, 2009 #142 nie - jak się uda obrócić zagram sobie dalej, ale pewnie się nie uda Kliknij aby rozwinąć... też tak myślalem ale na tym Sportingbecie jakoś wyjątkowo dobrze idzie i już prawie 300 zł z 25 mam ???? chyba szczęśliwego bonusa mi przyznali :jezora: powodzenia w obrocie :spokodfhgfh:
nie - jak się uda obrócić zagram sobie dalej, ale pewnie się nie uda Kliknij aby rozwinąć... też tak myślalem ale na tym Sportingbecie jakoś wyjątkowo dobrze idzie i już prawie 300 zł z 25 mam ???? chyba szczęśliwego bonusa mi przyznali :jezora: powodzenia w obrocie :spokodfhgfh: