29K al_capone Gangster Październik 7, 2009 #121 Z tego co wiem, sportingbet dopisał wszystkim nagrody. Jeżeli podaliście dobre loginy ze sportingebt to musicie mieć nagrody na kontach. Sprawdźcie to jeszcze raz.
Z tego co wiem, sportingbet dopisał wszystkim nagrody. Jeżeli podaliście dobre loginy ze sportingebt to musicie mieć nagrody na kontach. Sprawdźcie to jeszcze raz.
1 matiq Użytkownik Październik 7, 2009 #123 Ja też podałem dobry i jeszcze nie mam, może po prostu sportingbet to zatwierdza jeszcze czy coś takiego, poczekajmy jeszcze i zobaczymy.
Ja też podałem dobry i jeszcze nie mam, może po prostu sportingbet to zatwierdza jeszcze czy coś takiego, poczekajmy jeszcze i zobaczymy.
G 277 geryx Użytkownik Październik 7, 2009 #125 a moze nie login trzeba było podac tylko ID (czli cyfry)? bo login podałem dobry -kasy nie ma
0 amairgen Użytkownik Październik 7, 2009 #128 Potwierdzam otrzymanie nagrody, kasa na koncie, pozdrawiam serdecznie
124 hajduk Forum VIP Październik 7, 2009 #129 ja również potwierdzam, kasa doszła. No to obracamy ????
V 256 vernix Użytkownik Październik 7, 2009 #132 Jest, jest. Ale mam pytanie, czy aby na pewno obrót 3x bez minimalnego kursu? Chyba niemożliwe :-D
311 radzio_xp Użytkownik Październik 7, 2009 #135 ja również dziękuje - kasa doszła obrót 3x po obojętnie jakim kursie? ????
6K assitalia Użytkownik Październik 7, 2009 #137 Również. Myślę, że skoro Marcin napisał, że pieniądze powinny być na koncie, to są na pewno i nie ma sensu aby każdy o tym informował..
Również. Myślę, że skoro Marcin napisał, że pieniądze powinny być na koncie, to są na pewno i nie ma sensu aby każdy o tym informował..
0 jaruone Użytkownik Październik 10, 2009 #138 Rozmawiałem z Marcinem-Odrą i napisał mi, że nagrody będą do końca tygodnia. Obrót: 3x. Minimalny kurs: brak. Kliknij aby rozwinąć... zakłady live też się liczą do obrotu ??
Rozmawiałem z Marcinem-Odrą i napisał mi, że nagrody będą do końca tygodnia. Obrót: 3x. Minimalny kurs: brak. Kliknij aby rozwinąć... zakłady live też się liczą do obrotu ??
0 jaruone Użytkownik Październik 10, 2009 #139 i zapytam jeszcze tak - zakłady DNB (zagrałem Holandię na live) - gdy padnie remis i otrzymam zwrot to kwota postawiona zalicza się do obrotu ??
i zapytam jeszcze tak - zakłady DNB (zagrałem Holandię na live) - gdy padnie remis i otrzymam zwrot to kwota postawiona zalicza się do obrotu ??
8,8K coolmen7 Użytkownik Październik 11, 2009 #140 Tak to wszystko liczy się do obrotu !! A takie pytanie do Ciebie ? Wygrałeś tam nie wiem 10-20 zł i co obracasz to tylko i wypłacasz te drobniaki ?
Tak to wszystko liczy się do obrotu !! A takie pytanie do Ciebie ? Wygrałeś tam nie wiem 10-20 zł i co obracasz to tylko i wypłacasz te drobniaki ?