>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Pytania

Status
Zamknięty.
olo 2,4K

olo

Użytkownik
O, widzę, że Benek mnie uprzedził. Nagrody będą może nawet jutro, ale do końca tygodnia to taki dedlajn.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Zawsze grając u buków unikałem jak ognia bonusów (grywam raczej chaotycznie ;) ) stąd moje nieco głupie (jak dla profesjonalistów - ja gram dla zabawy) pytanie o obroty (trochę wyszukałem informacji na forum ale tego nie znalazłem).

Wygrałem 25 zł więc obrót x3 to 75 zł.
Powiedzmy że stawiam 3 kupony (skoro nie ma limitów minimalnych kursów to jakieś akumulowane na kursy 3,4 i 5):
1. 10 zł x 3.00
2. 10 zł X 4.00
3. 5 zł x 5.00
2 pierwsze nie weszły, 3 wszedł - czyli teraz mogę wypłacić 25 zł wygranych w 3 kuponie ?? Obrót mój wyniósł 95 zł (a stan konta to 25 zł wygranych z kuponu nr 3 ) ??

skeleton 729

skeleton

Użytkownik
Obrót na podanych przez Ciebie kuponach to 25zł a nie 95zł; skąd wziąłeś to 95zł ? mówiąc prościej obrót to jest stawka za którą grasz kupony a nie prawdopodobna wygrana z tych kuponów;
zakładając, że dwa pierwsze kupony Ci &#39;nie wchodzą&#39; - trzeci &#39;wchodzi&#39; a więc wygrywasz te 25zł ale Twój obrót do tej pory wynosi 25zł (10+10+5), tak więc nadal musisz obrócić jeszcze 50zł

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
dzięki Skeleton teraz rozumiem ;)
to 95 zł które wydumałem to były potencjalne wygrane. hehe za bardzo zacząłem kombinować

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Chyba nici z nagrody w tym tygodniu. Według moich informacji kiedy wygrywałem już różne depozyty od bukmachera to nigdy nie miałem wpłacone na weekendzie i dopiero w poniedziałek pieniądze pojawiały się na koncie.
W Sportingbet pierwszy raz dostane nagrode ale Bwin, Expekt czy Gamebookers nigdy nie wpłacili na weekendzie.

A szkoda bo dopiero następny weekend z rozgrywkami ligowymi za 2 tygodnie.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom