olo
Użytkownik
No mam nadzieję, już jutro wyszczególnię to w temacie na następny dzień, no a jak ktoś i tak nie wpisze to punkty naOK, myślę, że ludzie sie przyzwyczają to już będą pisać
No mam nadzieję, już jutro wyszczególnię to w temacie na następny dzień, no a jak ktoś i tak nie wpisze to punkty naOK, myślę, że ludzie sie przyzwyczają to już będą pisać
Wiem właśnie, już wyżej pisałem, że dziś po prostu o tym zapomniałem sam we wzorcu, także dziś nikt nie ucierpi za brak sponsora.Olo_13 - może we "wzorcu" zakładów umieszczaj nazwę bukmachera - sponsora ?? Każdy i tak kopiuje z pierwszego postu zdarzenia, więc nie będzie miał okazji by przeoczyć.
Dziś jeszcze nic się nie dzieje za brak sponsora bo sam się zagapiłem, więc luz. Ale od następnego dnia normalnie sponsor wymagany.Bardzo Proszę Modów o dopisanie do mojego postu oczywiście Sportingbet. Skopiowałem z przykładu i się zagapiłem. Z góry dziękuje.
Już pisałem, że w tej kolejce to nie robiEh dopiero teraz przeczytałem o tym sponsorze, mam nadzieje ze typy 30 minut po pólnocy tez beda zaliczone?
Obrońcy: Tony Parker, Juan Carlos NavarroHmm zostałem wykluczony z konkursu.
Drogi Moderatorze, czy mogę wiedzieć co było złego w moich typach??
Pierwszy post w temacieTu zgłaszamy swoją najlepszą piątkę turnieju i podajemy typy długoterminowe.
Przypominam, że najlepszą piątkę podajemy w postaci:
Obrońcy: Michał Chyliński, Paweł Kikowski
Skrzydłowi: Filip Dylewicz, Michał Ignerski
Center: Marcin Gortat
Przypominam, że imię i nazwisko Waszego kandydata na MVP turnieju musi zostać napisane pogrubioną czcionką.
Typy długoterminowe na zawodników mają wyglądać tak:
Najlepiej punktujący: David Logan
Najlepiej zbierający: Marcin Gortat
Najlepszy asystent: Paweł Kikowski
Najlepiej blokujący: Marcin Gortat
Najlepszy przechwytujący: Łukasz Koszarek
Liczy się najwyższa średnia na mecz, a nie ilość.
A typy długoterminowe na miejsca w turnieju tak:
Miejsce 1: Polska
Miejsce 2: Macedonia
Miejsce 3: Łotwa
Miejsce 4: Rosja
Przypominam również, że wszystkie nieregulaminowo skompletowane piątki (3 obrońców, 2 centrów czy brak wyróżnionego MVP) i nieprawidłowo podane typy będą wykluczane z konkursu, a user nie może zgłosić się 2 raz.
Kawałek z regulaminu10. Każdy może podać tylko jedną piątkę.
12. Piątki nieprawidłowo skompletowane (3 obrońców, 2 centrów czy brak wyróżnionego MVP) będą wykluczane z konkursu.
.
I tomucios88 - Zapoznałem się z regulaminem i w pełni go akceptuję.
chyba (napewno) nie...Czy do konkursu można dołączyć w każdym terminie i zacząć typować np. od drugiego dnia?
jak sportingbet wystawi ofertęchyba (napewno) nie...
kiedy typy na jutro? raczej nie wszyscy mogą do południa wchodzic na kompa :-|
Na Takie