rozumiem ze w typch długoterminowych w liderach poszczególnych klasyfikacji liczy sie średnia w meczu?
przecież specjalnie po to, żeby napisać, że tak będzie i że błąd popełniłem temat założyłem i przykleiłem, więc może wypadałoby przeczytać, zwłaszcza jak napisane, że Ważne, czytać wszyscyUważam ze mecze do wytypowania musza sie ukazywac dzien wczesniej. Niktorzy nawet bardza chcac nie maja dostepu do komputera od 6 do 16-18 wiec ciezko zatypowac
to jeszcze wytłumacz co znaczy: najwyższa średnia na meczLiczy się najwyższa średnia na mecz, a nie ilość.
????
rozumiem ze w typch długoterminowych w liderach poszczególnych klasyfikacji liczy sie średnia w meczu?
No to wtedy liczy się każdy z tych zawodników, logiczneJa mam takie pytanie odnośnie zakładów na np. najwięcej zbiórek w meczu - jak będzie policzony typ jeżeli powiedzmy 4 zawodników miało po 5 zbiórek, w tym zawodnik, którego wytypowałem? Nie znalazłem nic takiego w regulaminie, ale mogłem coś pominąć...
kiedy bedzie jakas tabela?
Póki co sam pracowałem przy EuroBaskecie i podliczyłem dopiero 1 dzień, nie miałem czasu po prostu, póki co jeden dzień podliczyłem, jutro postaram się podliczyć jak najwięcej i wrzucić tabelęTeż miałem o to zapytać ? Bo 3 kolejki minęły, jutro dzień przerwy i fajnie by było wiedzieć na czym się stoi przed kolejnym tygodniem...
bo poprawiałem tabelę bo się wkradły błędydlaczego w pewnym momencie miałem 665 a teraz mam 565 punktów
Wiesz co, ja też to najwyraźniej przeoczyłem więc sobie darujemy, zresztą Twoja strata, bo Rudy nie będzie w najlepszej piątce na bank.Mam pytanko... Bo sobie źle 5 wybrałem. Mam 3 obrońców, jednego skrzydłowego i centra. Coś mi się pomyliło, że Rudy Fernandez jest niskim skrzydłowym. Czy mam sobie odpuścić dalszy udział w konkursie, czy będziemy jednak mogli zaliczyć Fernandeza jako skrzydłowego? ;p
Brak sponsora = minusowe punkty, a raz go nie podałeśProsze o maly "rzut okiem" opiekuna konkursu czy ostatnio moje typy byly podliczane i dodane do tabeli. Zdaje mi sie ze bylem blisko czolowki tabeli. teraz wszyscy ruszyli a mi punkciki zostaly w miejscu. moze to tylko zludzenie..../// dzieki