Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ale nie pisze tam nic o podawaniu Loginu lub ID u sponsora...?
Czy to znaczy, że dane do wypłaty nagrody zwycięzcy podają (np. przez PW) po zakończeniu rozgrywek?
Ale nie pisze tam nic o podawaniu Loginu lub ID u sponsora...?
Czy to znaczy, że dane do wypłaty nagrody zwycięzcy podają (np. przez PW) po zakończeniu rozgrywek?
Dokładnie. Ale pamiętaj, że gdy Expekt będzie wypłacał ewentualne nagrody osobą będzie zwracał uwagę na to, kiedy konto i ewentualnie z jakiego linku się rejestrowało. Więc uprzedzam o tym pkt regulaminu
Za chwile będę musiał napisać abc Ligi Typerów jeżeli tak inteligentne pytania zadajcie. Jeżeli za wytypowania prawidłowego wyniku 2-1 jest 2 pkt, za wytypowanie prawidłowego typu jest 1pkt to za błędny typ nie może być -100. Oczywiście jest 0 (zero)
Źle mnie zrozumiałeś... chodziło mi o to czy są minusowe pkt, ale cóż lepiej napisać ironicznie, że ktoś jest tępy. Typy Dnia i -100j to był przykład. Cóż może źle sformułowałem pytanie. Marcinie każdemu zdarzają się wpadki, nikt nie jest nieomylny i najmądrzejszy. Sorry za SPAM.
PzDr!
spoko, ja siedze w pracy to klikam, kilka dobrych lat byłem na innym forum ale stagnacja mi nie słuzy wiec zmieniłem forum i jeszcze tego interfejsu nie opanowałem.
Bardzo mi podpadają osoby, które najpierw zadają pytania, a później dopiero szukają odpowiedzi na pytanie. Wszystko jest napisane w tym dziale.
Następnej razem przycisk szukaj i znajdziesz odp.
No i dawno konkurs się rozpoczął, czyli z dniem 1 października. Myślenie i czytanie nie boli.
Jeszcze Cię uświadomię, że możesz się w każdej chwili zapisać do konkursy i wziąć w nim udział.
Do którego z trzech "opiekunów" mam wysłać dane konta w Expekt ?ponieważ wygrałem pierwszą kolejke ???? a regulaminie pisze tylko że pytania prosze kierować do Lucas, K@mil, Marcin-Odra, a raczej nie ma sensu wysyłać do wszystkich trzech