majekx
Znawca A-League
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Już poprawioneNa czwarte pytanie odpowiedziałem nie. Powinienem mieć dwa punkty więcej.
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Już poprawioneNa czwarte pytanie odpowiedziałem nie. Powinienem mieć dwa punkty więcej.
Już odkryty.#25 Sydney FC - Newcastle Jets - [29.04.2023 09:00] - AUSTRALIA: A-League - Round 26
Witajcie, ostatnia kolejka sezonu zasadniczego. Mecz bez znaczenia dla ostatecznej kolejności w tabeli. Jednak myślę, że może to być ciekawe spotkanie pod kątem sportowym. Po dokładniejszym przyjrzeniu się pojawiają się pytania... Czy SFC powalczy o wygraną, a może już skupia się na kolejnej...forum.bukmacherskie.com
Omyłkowo dałem ukrycie postu. Mam nadzieję, że to nie problem. Jeśli tak to proszę o usunięcie postu i dam typy jeszcze raz.
Przepraszam, już tabela jest aktualna.Proszę o uwzględnienie w tabeli generalnej punktów za drugi półfinał. Zdobyłem 15 punktów, a nie zostały uwzględnione.
Dzięki
Dziękuję za informację. Przepraszam i już poprawione.W tabeli za ostatnią kolejkę brakuje 6 zdobytych punktów.
Ok, to napisz oficjalny komunikat.Poczekajmy kilka dni roboczych. Myślę że do środy będziemy mieli jasną sytuację.
Pozdrawiam
majekx nie mam możliwości wysłać Ci wiadomości PW z loginem do bukmachera i nie wiem dlaczego?Myślę, że czas na ewentualne reklamacje czy zgłaszanie błędów powoli dobiegł końca. Możemy ogłosić zakończenie kolejnego sezonu konkursu Typera A-League. Pełną tabelę umieściłem w tym wątku. Ze swojej strony dziękuję wszystkim biorącym udział. Gratuluję wygranym, w szczególności podium:
maer
kacper091097
K kamila365
Rywalizacja w tym sezonie była naprawdę zaciekła, o czym świadczą, niewielkie różnice punktowe.
Dziękuję również osobą, dzięki którym ten konkurs by się nie odbył - moderacji - zwłaszcza Waldi1979 , oraz sponsorowi, bez którego nie było by tego dodatkowego impulsu do rywalizacji w postaci super nagród.
Teraz pora jeszcze na kwestie formalne, czyli weryfikację kont i doładowania waszych kont.
Jeszcze raz gratuluję wygranych i dziękuję za udział.
Mam nadzieję, że do zobaczenia w przyszłym sezonie. Pozdrawiam.