Witam,
UWAGA, komunikat:
jak Pan
nupakabra słusznie zauważył z jednej strony o nagrodzie za kolejkę decyduje czas oddania głosu, z drugiej strony regulamin mówi o możliwości wprowadzania zmian w typach. Daje to pewną rodzaju możliwość 'zwiększenia' szans na nagrodę kolejki przez dodanie dowolnego typu jak najszybciej a potem modyfikację na podstawie składów, najświeższych danych itp.
Moje zdanie jest takie, że nie powinno się zmieniać regulaminu w trakcie trwania konkursu... ale wychodząc na przeciw zaistniałej sytuacji mam następującą propozycję:
Wprowadzenie do regulaminu podpunktu:
nadal obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy", typy można zmieniać do czasu rozpoczęcia meczu, ale za każdą edycję postu "-1 punkt".
Tylko aby wprowadzić taką zmianę potrzebuję zgody wszystkich osób, które aktualnie biorą udział w konkursie (czyli oddali swój typ w kolejkach 1-4). Potwierdzenie proszę o przesłanie na PW. Również jeżeli ktoś się nie zgadza na taką zmianę, to również poproszę o informację. Brak odpowiedzi będę traktował jako brak zgody. Listy osób za zmianą ani przeciwko zmianie nie będę udostępniał. Będą one do mojej wiedzy i wiedzy moderacji forum z racji uprawniań.
pozdrawiam