WAŻNA INFORMACJA
Mala informacja wynikajaca z powodu braku konsekwencji nie ktorych "typerow", dotyczy formatu konkursu. Polega na tym ze moze dojsc do zmian w przypadku promocji(awansu) do Play-offs i do zmiany claego Play-offs. Powodem tego jest, ze nie wiadomo ile typerow zostanie w konkursie, naprzyklad po 12 tygodniu rozgrywek. Na ten momen jest taka stala liczba 10-11 osob a ile przez ten czas sie typerow "wykruszy" tego nie wiem. Wiec mam dwa plany ,jeden ze awansuje 6 typerow z czego dwoch dostanie bezposredni awans do Polfinalu lub wyzerujemy tabele i zostanie szostka najlepszych. Ale te pomysly sa melodia przyszlosci, wiec po 12 tygodniu rozgrywek zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladalo, mozliwe ze bedzie wszystko okej ale podalem tak dla wiadomosci zeby nie bylo zaskoczen.
Powodem jest to ze nie ktorym "typerą" brak konsekwencj, ja rozumiem ze ktos raz zapomnial albo nie wchodzi na forum i od tak wziął udział ale jeszcze smutniejsze jest to ze ktos wchodzi na forum i wie ze jest konkurs a nie typuje, to jest poprostu nie poważne i dziecinada a że wzielem slowo typer w cudzysłow to nie przypadek, badzcie powazni. Ja wiem ze zadnego zobowiazania nie podpisaliscie z konkursem i to ze jestescie poniekad anonimowi na froum to nie wiem jak z tym zyjecie wystawiając się na śmieszność to tylko swiadczy o was samych, niemam czasu to nie biore od poczatku udzialu w konkursie i tyle, dziekuje.
Mimo tych zawiłości
konkurs trwa dalej i nie zamierzam nikogo usuwac z konkursu, poniewaz moze i wiekszosci zabraknie konsekwencji i okaze sie ze typer ktory sie nawrocil bedzie typowal i mial szanse awansowac do Play-offs a z drugiej strony niech widnieje bedac powodem braku odpowiedzialnosci i konsekwensji.
Mimo to nie zmienia to poziomu konkursu czy bierze w nim 30 typerow czy 10 typerow , typy licza sie tak samo i tak samo trzeba wykazac sie skutecznoscia aby wygrac
Konkurs na najlepszego typera
NFL, a nie typujacy nie daja sobie szansy na zwycieztwo, nie bierzesz udzialu to nie rywalizujesz z najlepszymi.
Pozdrawiam i życze wytrwałości.
Update: Rowniez chcem zmienic h2h w Play-offs na wiecej typow z 6 do 8 aby bylo jak najmniej powtarzalnosci lub wyeliminować potencjalne remisy ale szczegoly podam w krotce.