>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

little-dj 202,2K

little-dj

Użytkownik
Pytanie - podany mecz nie dojdzie w ogóle do skutku, bo jeden z zawodników wycofał się z turnieju. Czy w takim przypadku mogę podać drugi typ na dziś?

Tak, jeżeli mecz został odwołany możesz podać drugi typ. //deepred

Ostatnio zmieniony przez deepred:
sunfirex 35,9K

sunfirex

Użytkownik
Proszę wyrzucić mój typ z typów dnia na środę. Dawno nic nie wrzucałem, nie wiedziałem, że STS jest nieuprawniony tutaj

Usunięte //Waldi1979

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
little-dj 202,2K

little-dj

Użytkownik
Ostatnio przynoszę jakiegoś niefarta zawodnikom. :D Tym razem w meczu tenisowym po dwóch setach poszedł krecz. W teorii u bukmachera jest to zwrot, zgaduję, że w konkursie podobnie, ale czy też można założyć, że mecz się nie odbył i można podać drugi typ?

Wiem, że po czasie, ale informacyjnie tylko, odbyło się 2,5 seta z możliwych 3, więc typ został rozliczony prawidłowo, w takim przypadku nie podajemy zastępczego //Waldi1979

F 1,2M

ferguson2

Typer
kombajn 455,4K

kombajn

Użytkownik
Dzień dobry,

przez omyłkę podałem nieakceptowanego bukmachera, proszę o zmianę nazwy bukmachera:
jest: s t s
powinno być: f o r t u n a

i kursu:
jest: 2.00
powinno być: 1.98

Z góry dziękuję za poświęcony czas i obiecuję poprawę...

Poprawione //Waldi1979

R 2,3M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
W moim poście
skopiowałem zły link do analizy.
Prawidłowa powinna być:
Prośba o poprawienie.
Dzięki

Poprawione //Waldi1979

kombajn 455,4K

kombajn

Użytkownik
Dzień dobry,

w moim poście:

proszę o dopisanie:
jest:
Typ: handicap punktowy (z dogrywką)
powinno być:
Typ: Kansas City Royals-1.5 (handicap punktowy (z dogrywką))

Przepraszam za niedopatrzenie i z góry dziękuję za poświęcony czas (wcześnie jeszcze jest....).

Poprawione //Waldi1979

F 1,2M

ferguson2

Typer

Jakby można poprawić parę punktów w moim poscie, po prostu miałem zbyt mało czasu na poprawę:
Godzinę na 23
Bukmachera na fortune
I link do postu https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-13-07-2025-niedziela.174316/post-7348178

Sorry, następnym razem będzie juz wszystko git
Post automatycznie złączony:

Jakby można poprawić parę punktów w moim poscie, po prostu miałem zbyt mało czasu na poprawę:
Godzinę na 23
Bukmachera na fortune
I link do postu https://forum.bukmacherskie.com/threads/typy-dnia-13-07-2025-niedziela.174316/post-7348178

Sorry, następnym razem będzie juz wszystko git

Poprawione //deepred

F 196,6K

FanGkstychy73

Użytkownik
Eh nie zauważyłem jak na szybko chciałem dać typ do forum bukmacherskie do konkursu Typy Dnia żeby zdążyć, że Superbet zmienił linie kartek od 4.5 kurs 1.57 na same kartki a wcześniej po 16.00 były jeszcze po linii 3.5 jak dawałem do innego konkursu lecz potem miałem coś pilnego do zrobienia i nie zdążyłem zmienić typu. Pisze uczciwie co się wydarzyło.

Szanuję uczciwość, zostawiłem oryginalny wpis. Zmiana linii w tym przypadku nie miała żadnego znaczenia końcowy rezultat podanego typu. (y) (y) //deepred

Załączniki

Otrzymane punkty reputacji: +1971
kombajn 455,4K

kombajn

Użytkownik
Dzień dobry,

mecz dzisiaj z g.11:00 został przełożony z powodu pogody w Nishinomiya i nie wiadomo jeszcze na kiedy...

Chciałbym sie zapytać o możliwość dodania innego typu na dzisiaj w konkursie (mam>80% skuteczności (9-2 i 11 typów tylko i wyłącznie z baseballa...)). Postaram sie coś 'ugotować' z kursem @ ~2.00...

Z góry dziękuję za poświęcony czas.

Skoro mecz został przełożony to masz możliwość podania kolejnego typu, pierwszy zostanie rozliczony jako zwrot. //deepred

Do góry Bottom