Prośba o zastąpienie mojego typu:
Tutaj podajemy typy na sobotę - 27. Stycznia Typy podajemy według wzoru: Dyscyplina:
Piłka Nożna -
Australia,
A-League Godzina: 10:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: powyżej 2,5 gola Kurs: 1,80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Post w dziale: Link do swojego postu Analiza: Prosimy kopiować...
forum.bukmacherskie.com
Argumenacja: NIe doczytałem i podałem typ lączny na całe MS w lotach czyli
konkursy piątkowe i sobotnie do sumarycznej klasyfikacji. To Chyba się nie liczy w
typach dnia. Jako że wydarzenie się jeszcze nie rozpoczęło prośba o zmiane typu na poniższy. Decyzje zostawiam opiekunom konkursu.
Dyscyplina: Skoki - MŚ w lotach narciarskich klasyfikacja 2 dnia
Godzina: 14:00
Spotkanie: Miejsce Domena Prevca
Typ: top6
Kurs: 3,75
Bukmacher:
fortuna
Post w dziale:
https://forum.bukmacherskie.com/threads/mistrzostwa-Świata-w-lotach-narciarskich-2024-kulm-bad-mittendorf.170303/#post-7241767
Analiza:
Typy biorą pod uwagę tylko dzisijeszy dzień.
Ponownie idę w kierunku Domena. Bez wątpienia umie latać. Pokazał to w 1 serii treningowej zajmując w niej 6 miejsce. Nie raz i nie dwa miewał jakieś słabsze, zbyt agresywne (jak wczoraj) występy na mamucie, a na drugi dzień się ogarniał i mocno poprawiał lokaty. Dzisiaj liczę na to samo i patrząc na klasyfikacje dnia dzisiejszego widzę duże szanse na top6, gdyż tak jak pisałem wcześnięj i co się potwierdziło konkurencja jest słaba. Dododem na to są najlepsze w sezonie miejsca Polaków czy Kytosaho. Także wystarczy że Domen skoczy swoje normalne skoki i top6 w zasięgu a i top3 mnie nie zdziwi. Ostrożniej top10 po kursie 1.80 też jest fajną opcją do dubla.
Zastąpiony // neutralny