saberrose
Użytkownik
Proszę o anulowanie mojego wpisu na dzień dzisiejszy ( Poniedziałek) w Typach Dnia. Mecz jest rozgrywany w nocy we Wtorek i został skopiowany przeze mnie na jutro.
... cofam tą korektę za dużo słońca dziś padło na moją pacynkę, sorry pany za zamieszanie.cytat z dnia 27 czerwca 2019 13:13 przez czaro82Witam ponownie, poproszę o poprawienie godz rozpoczęcia spotkania z 21 ej na 18 nastą w moim Typie Dnia na czwartek tj.27.06 post nr # 14 #. Dziękuję.
Nie, podajemy takie typy które mogą być rozstrzygnięte w ciągu dnia podania typów, ewentualnie 1-2 dni następujących (np w razie jakichś przełożonych meczów).cytat z dnia 9 lipca 2019 15:12 przez erni1Witam. Czy spośród dzisiejszych par Ligi Mistrzów mogę podac w typach dnia typ na awans jednej z druzyn. Pierwszy mecz dzisiaj, typ zostanie rozstrzygnięty za tydzien po meczu rewanżowym.
Typujemy głównie zdarzenia sportowe, ale również z innych dziedzin jeśli są w ofercie bukmachera (np. Rozrywka czy Polityka), a ich wynik będzie możliwy do ustalenia w obrębie kilku dni.