>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów

Status
Zamknięty.
loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
ja mam takie pytanie: jeśli ktoś w typach dnia postawił jakiś typ, ale z błędnym bukmacherem, a chciałem zagrać ten sam mecz i ten sam typ, to jeśli zrobię z poprawnym bukmacherem to będzie zaliczone? czy -100 za powtórzony typ? z góry dzięki za odpowiedź.
Wtedy będzie minus za powtórzony typ. Zawsze przecież ktoś może się w porę zreflektować i poprosić o poprawę posta już z regulaminowym bukiem, na co ma czas do rozpoczęcia danego zdarzenia. Zresztą bez przesady, w ofertach buków jest taka masa typów, że zawsze można coś znaleźć i nie ma potrzeby dublowania typów//psotnick

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Tak myślałem, ale wolałem się upewnić. Skłoniło mnie do tego -100 przyznane tutaj, jeszcze przed rozpoczęciem spotkania:
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-23-12-2015-sroda-127912.html#post5842784
Ale może jest to ostrzegawczo, żeby ktoś się właśnie zreflektował ;)
Z drugiej strony szkoda, że nie ma jakiegoś deadline&#39;u, po którym można powtórzyć typ, jeśli ten pierwotny jest niezgodny z regulaminem, bo tym sposobem fajna szansa na zdobycie pkt w klasyfikacji jest zablokowana, a i tak zostanie okraszona ⛔100.
Dokładnie tak, ostrzegawczo. Jak się nie zgłosi to zostaje tak jak jest, a jak się obudzi to po prostu edytujemy posta//psotnick

Otrzymane punkty reputacji: +31
shop 504

shop

Użytkownik
Po obejrzeniu tabeli za grudzień muszę zgłosić nie mały błąd w podliczaniu moich punktów. A mianowicie moje typy z 21.12 ( Chicaco - San jose) i 23 .12 (NY-Anaheim) Zostały rozliczone na + , a mecze skończyły się po dogrywce. Unibet rozlicza scorecast/wincast w regulaminowym czasie gry https://pl.unibet.com/betting#/group/1000093657/category/8259
Proszę o sprawdzenie i ewentualne poprawienie.
Ps. Z góry przepraszam jeśli to mój zły zapis wprowadził zamieszanie.
Plus za fair play ???? chyba będziesz musiał sobie znaleźć innego buka do takich typów. Rozliczenie już poprawione, w tabeli również, przy następnej aktualizacji będzie już uwzględnione//psotnick

Otrzymane punkty reputacji: +31
ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-27-12-2015-niedziela-127980-2.html#post5848776
od kiedy jest obowiązek podawania godziny rozpoczęcia meczu piłki nożnej? w regulaminie nic o tym nie ma, proszę o poprawienie mojej analizy na plus. dziękuję
Od ostatniej aktualizacji Regulaminu jakieś 1.5 roku temu, ale jakimś cudem w Regulaminie wzór podawania typu nie był zaktualizowany, więc w tym przypadku masz rację. Upiekło ci się, ale dobrze wiedziałeś jak ma wyglądać wzór podawania typu bo przy innych typach podawałeś już jak trzeba. Na szczęście teraz już w Regulaminie jest poprawione, więc kruczki prawne nic nie dadzą. Oczywiście rozliczenie typu już poprawione, podobnie jak w tabeli, masz 788pkt skuteczność 4/6, przy następnej aktualizacji będzie to już uwzględnione//psotnick

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-27-12-2015-niedziela-127980-2.html#post5848776

od kiedy jest obowiązek podawania godziny rozpoczęcia meczu piłki nożnej? w regulaminie nic o tym nie ma, proszę o poprawienie mojej analizy na plus. dziękuję

Od ostatniej aktualizacji Regulaminu jakieś 1.5 roku temu, ale jakimś cudem w Regulaminie wzór podawania typu nie był zaktualizowany, więc w tym przypadku masz rację. Upiekło ci się, ale dobrze wiedziałeś jak ma wyglądać wzór podawania typu bo przy innych typach podawałeś już jak trzeba. Na szczęście teraz już w Regulaminie jest poprawione, więc kruczki prawne nic nie dadzą. Oczywiście rozliczenie typu już poprawione, podobnie jak w tabeli, masz 788pkt skuteczność 4/6, przy następnej aktualizacji będzie to już uwzględnione//psotnick
Wcale nie wiedziałem że podawanie godziny rozpoczęcia piłki nożnej jest obowiązkowe. To nie baseball.
Poza tym wyraźnie jest napisane w regulaminie:
Użytkownik otrzymuje karne 100 punktów za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
co do aktualnej tabeli to w tym miesiącu podałem 8 typów a nie 7 ????
Wiem, że 8, ale jeden typ to był zwrot, a zwrotów nie liczymy do bilansu w tabeli (skuteczności), ale za to liczą się do sumy oddanych typów w miesiącu. Więc masz oddanych 8 typów.
ZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).

Przykład:
User A podał 10 typów.
Trafił 7 typów, nie trafił 2 typy, za 1 otrzymał zwrot.
W takim przypadku obliczamy skuteczność w ten sposób:
7/9=77,78%
Muszę przyznać, że strasznie upierdliwy jesteś (w dobrym sensie), ale przy tym masz jeden plus, bo przynajmniej czytasz Regulamin, co jest tutaj rzadkością. Ale jak już czytasz, to proszę czytać dokładnie//psotnick

ziarnoo 2,8K

ziarnoo

Użytkownik
doskonale o to mi chodziło i doskonale wiem jaki jest regulamin, z drugiej strony widzę, żr ty jesteś strasznie upierdliwy i nie chciałbym przez takiegoś kogoś przegrać konkurs . ps. napisz na priw ile masz lat.. xD
Skoro tak doskonale znasz regulamin i ja wiem ile oddałeś typów i ty też to wiesz, to do kogo był skierowany ten poprzedni post? PS Patrząc na twój styl to tak na oko ze 2 razy starszy, ale i tak gratuluję &quot;koronacji cudownego miesiąca&quot;//psotnick

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
Ktoś może stworzyć temat na 01.01.2016r? Ja niestety nie mam możliwości. Dziękuje
//
Założyłem jednak temat i dodałem swój typ, mam nadzieje, że nie będzie żadnego problemu, że to ja stworzyłem temat, a nie moderator.
Pozdrawiam!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Ktoś może stworzyć temat na 01.01.2016r? Ja niestety nie mam możliwości. Dziękuje
//
Założyłem jednak temat i dodałem swój typ, mam nadzieje, że nie będzie żadnego problemu, że to ja stworzyłem temat, a nie moderator.
Pozdrawiam!
A ja robię problem bo ktoś mi &quot;skradł&quot; typ na jutro ;). Czy mogę podać typ który już jest skoro temat został założony wbrew regulaminowi i zasadom?
Każdy uczestnik konkursu przed przystąpieniem do niego, ma obowiązek zapoznania się z regulaminem konkursu:
▶ Jeżeli do godziny 20:00, danego dnia, nikt z prowadzących nie założy tematu na następny dzień może to zrobić każdy uczestnik turnieju, według przyjętego schematu. Wystarczy skopiować pierwszy post z poprzedniego dnia i założyć temat aktualizując tytuł i nagłówek do odpowiedniego dnia.
- żółta kartka dla usera jeżeli założy temat przed czasem

T 0

tomek1232

Użytkownik
Sa tu dobrzy typerzy?
Jak myslicie bedzie powyzej 2,5gola w meczu sportingu z porto liga portugalska mecz jest 2stycznia prosze o jak najszybsza odpowiedz ????

psotnick 965,2K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Mam awarię internetu więc tabela za Grudzień się opóźni do jutra. Jest aktualizacja za dni 1-29 więc najbardziej zainteresowani mogą się tym posiłkować w międzyczasie. Przepraszam za niedogodności.

Otrzymane punkty reputacji: +30
typereks 866

typereks

Użytkownik
Mam pytanie.
Czy dało by radę, że za powiedzmy podanie powyżej 20 typów lub podawanie przez cały miesiąc, sumiennie nie powinno zostać jakoś nagrodzone?
Nagradzać za samo podawanie typów ? No nie wiem, lepiej już nagradzać za wysoką skuteczność typów w danym miesiącu, ale to już przecież jest w Regulaminie (bonusy punktowe do bilansu za skuteczność powyżej 65%-73%-80%). To jest konkurs, gra się jak pozwala Regulamin, jedni bazują na skuteczności, inni szukają złotych strzałów po kursach 5.0, ich wybór. Ale żeby nagradzać za to że ktoś dzień w dzień typuje że np. Polak stanie na Księżycu (przykład od czapy), to jestem przeciwny//psotnick

S 7

slawek132

Użytkownik
Witam mam pytanie dlaczego typy z dnia 2.01.16 nie są podliczone ? oraz dlaczego typ :
Dyscyplina: Siatkówka - Iran - Super League
Godzina: 14:30
Spotkanie: Ardakan Arman - Paykan
Typ: Ardakan Arman
Kurs: 5,00
Bukmacher:
Analiza:
Kilka minut temu widzę ktoś ubiegł mnie z tym typem i również posiada podobne informacje do moich. Gospodarze dzisiejszego spotkania stoją przed dużą szansą na odniesienie zwycięstwa. Goście bez 4 podstawowych graczy a także klub zalega z wypłatami od jakiegoś czasu. Niby goście na ostatnie 9 spotkań zanotowali 8 zwycięstw z rzędu to można zauważyć że ostatni mecz przegrali u siebie. Po takim kursie warto zaryzykować moim zdaniem!
z dnia 3.01.16 został zaliczony jako prawidłowy skoro drużyna gospodarzy przegrała 1:3
/ Będą podliczone. podliczałem z tableta, automatycznie 3 styczeń. Człowiek nie robot. ????

A 47

amico47

Użytkownik
Gdzie moge znalezc szczegolowe statystyki druzyn i sedziow np w ktorych minutach najczesciej strzelaja ile procent procent rzutow roznych w poszczegolnych spotkaniach ile razy sedzia gwizdal i ile jakich dal kartek itd?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom