benek_27
Forum VIP
Oczywiście, że można. Polecam jednak najpierw w pełni zapoznać się z regulaminem - klik.Można w typach dnia obstawiać e-sport?
Oczywiście, że można. Polecam jednak najpierw w pełni zapoznać się z regulaminem - klik.Można w typach dnia obstawiać e-sport?
Wcale nie wiedziałem że podawanie godziny rozpoczęcia piłki nożnej jest obowiązkowe. To nie baseball.http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-27-12-2015-niedziela-127980-2.html#post5848776
od kiedy jest obowiązek podawania godziny rozpoczęcia meczu piłki nożnej? w regulaminie nic o tym nie ma, proszę o poprawienie mojej analizy na plus. dziękuję
Od ostatniej aktualizacji Regulaminu jakieś 1.5 roku temu, ale jakimś cudem w Regulaminie wzór podawania typu nie był zaktualizowany, więc w tym przypadku masz rację. Upiekło ci się, ale dobrze wiedziałeś jak ma wyglądać wzór podawania typu bo przy innych typach podawałeś już jak trzeba. Na szczęście teraz już w Regulaminie jest poprawione, więc kruczki prawne nic nie dadzą. Oczywiście rozliczenie typu już poprawione, podobnie jak w tabeli, masz 788pkt skuteczność 4/6, przy następnej aktualizacji będzie to już uwzględnione//psotnick
Muszę przyznać, że strasznie upierdliwy jesteś (w dobrym sensie), ale przy tym masz jeden plus, bo przynajmniej czytasz Regulamin, co jest tutaj rzadkością. Ale jak już czytasz, to proszę czytać dokładnie//psotnickZASADY OBLICZANIA SKUTECZNOŚCI:
Zwroty nie są uwzględnione przy jej obliczaniu.
Natomiast zwrot jest wliczany do sumy podanych typów (min. liczba typów w miesiącu=10).
Przykład:
User A podał 10 typów.
Trafił 7 typów, nie trafił 2 typy, za 1 otrzymał zwrot.
W takim przypadku obliczamy skuteczność w ten sposób:
7/9=77,78%
A ja robię problem bo ktoś mi "skradł" typ na jutro . Czy mogę podać typ który już jest skoro temat został założony wbrew regulaminowi i zasadom?Ktoś może stworzyć temat na 01.01.2016r? Ja niestety nie mam możliwości. Dziękuje
//
Założyłem jednak temat i dodałem swój typ, mam nadzieje, że nie będzie żadnego problemu, że to ja stworzyłem temat, a nie moderator.
Pozdrawiam!
Każdy uczestnik konkursu przed przystąpieniem do niego, ma obowiązek zapoznania się z regulaminem konkursu:
Jeżeli do godziny 20:00, danego dnia, nikt z prowadzących nie założy tematu na następny dzień może to zrobić każdy uczestnik turnieju, według przyjętego schematu. Wystarczy skopiować pierwszy post z poprzedniego dnia i założyć temat aktualizując tytuł i nagłówek do odpowiedniego dnia.
- żółta kartka dla usera jeżeli założy temat przed czasem