>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Pytania, propozycje, zgłaszanie błędów

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności, wątpliwości na temat konkursu czy podawać linki do dodania analizy i/lub kuponu.
Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 100% do 50 zł. Zwrot w gotówce + 2 Freebety!
1000x200.png

arass1 375,9K

arass1

Użytkownik
Mam pytanie czy kupon i analiza muszą dotyczyć tylko spotkań konkursowych czy mogą dotyczyć dowolnych meczów z danej kolejki (nie tylko uwzględnionych w Lidze Typerów)?
Pytam, bo wydaje mi się, że regulamin w tej kwestii jest mało precyzyjny.

Otrzymane punkty reputacji: +461
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
ten post na fb do kiedy można go polubić ?
do startu ostatniej kolejki, ale punkty można dostać tylko raz w całym konkursie

Mam pytanie czy kupon i analiza muszą dotyczyć tylko spotkań konkursowych czy mogą dotyczyć dowolnych meczów z danej kolejki (nie tylko uwzględnionych w Lidze Typerów)?
Pytam, bo wydaje mi się, że regulamin w tej kwestii jest mało precyzyjny.
Analiza musi dotyczyć spotkania, które jest w rozpisce na daną kolejkę, na kuponie mogą być też inne mecze, ale do konkursu bierzemy tylko spotkanie/a z danej kolejki, w regulaminie jest zapis:

Analizy piszemy w działach tematycznych na wybrane spotkania, które będą podane na daną kolejkę, a w dziale konkursowym podajemy tylko link w specjalnie utworzonym temacie na daną kolejkę oraz wklejamy screen kuponu.
wydaje mi się, że jest to dość precyzyjnie podane 🤔

poza tym w rozpisce ile można zdobyć punkty

dodatkowo można zdobyć 4 punkty bonusowe* w każdej z kolejek konkursu za kupon zagrany u sponsora konkursu Fuksiarz za minimum 10 zł z jakimś wybranym spotkaniem z danej kolejki (singiel lub ako).
* 2 punkty gwarantowane + dodatkowo 2 punkty, gdy kupon okaże się trafiony (kurs minimalny @1,50 na pojedyncze zdarzenie)
W przypadku, gdy na kuponie ako są inne zdarzenie niż te, które są podane w danej kolejce do typowania to pod uwagę bierzemy tylko spotkania konkursowe, w przypadku, gdy będzie kilka zdarzeń z danej kolejki to muszą być trafione wszystkie
dodatkowo można zdobyć 6 punktów bonusowych** w każdej z kolejek konkursu za merytoryczny post w temacie na wybrane spotkanie/a z danej kolejki.
** 3 punkty gwarantowane + dodatkowo 2 punkty, gdy typ z analizy będzie trafiony (kurs minimalny @1,50 na pojedyncze zdarzenie) + 1 punkt, gdy użytkownik rozliczy swój wpis w dziale tematycznym (czas rozliczenia max 24h od zakończenia ostatniego spotkania w kolejce)
W przypadku, gdy w analizie będzie podane kilka typów, a chcemy, żeby w konkursie wziął udział tylko jeden to przy tym typie musimy dopisać (PT), w przeciwnym razie wszystkie typy będą musiały być trafione, żeby otrzymać dodatkowe punkty
i jeszcze przy okazji jedna ważna rzecz, bo kilka osób widać nie zapoznało się z regulaminem, a punkt ten jest zaznaczony na czerwono, żeby każdy go widział

Ważne! Typ i kurs w dziale tematycznym musi pochodzić od bukmachera Fuksiarz!

Otrzymane punkty reputacji: +729
arass1 375,9K

arass1

Użytkownik
Widzę, że strona przed chwilą ruszyła, ale wydaje mi się, że nie ma sensu dzisiaj ogłaszać 3 kolejki na ten weekend, bo być może nie wszyscy zainteresowani zdążą oddać swoje typy czy napisać analizy.
Ale to tylko moje zdanie...

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Mieliśmy problemy techniczne, strona ruszyła w sobotę, dlatego nie chciałem robić na szybko konkursu tylko na niedzielę, ogólnie konkurs składa się z 30 kolejek, które odbędą się do końca sezonu, więc będą zdarzały się weekendy, że typów nie będzie. Oczywiście o każdej kolejce będziecie poinformowani odpowiednio wcześniej, więc najlepiej dodać sobie dział do obserwowanych, wtedy żadna kolejka was nie ominie. Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +72
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dodajcie 4 kolejkę, bo typer jest już dostępny od kilku dni...
już jest, celowo było odpalenie typera w środę rano po zakończeniu Ligi Narodów, wszystko było ustawione do odpalenia, a typy były wcześniej zrobione, bo akurat miałem chwilę, żeby je dodać

Otrzymane punkty reputacji: +276
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Niestety potwierdzam, że server nie działa, zgłosiłem to do odpowiedniej osoby, bo sam nie mam na to żadnego wpływu, mam nadzieję, ze do jutra wszystko ruszy i będzie można oddać typy w konkursie.

arass1 375,9K

arass1

Użytkownik
Mecz Bologna - AC Milan przełożony.
Mamy go normalnie typować, czy nie będzie on brany pod uwagę w punktowaniu najbliższej kolejki?

Do góry Bottom