ten post na fb do kiedy można go polubić ?
do startu ostatniej kolejki, ale punkty można dostać tylko raz w całym konkursie
Mam pytanie czy kupon i analiza muszą dotyczyć tylko spotkań konkursowych czy mogą dotyczyć dowolnych meczów z danej kolejki (nie tylko uwzględnionych w Lidze Typerów)?
Pytam, bo wydaje mi się, że regulamin w tej kwestii jest mało precyzyjny.
Analiza musi dotyczyć spotkania, które jest w rozpisce na daną kolejkę, na kuponie mogą być też inne mecze, ale do konkursu bierzemy tylko spotkanie/a z danej kolejki, w regulaminie jest zapis:
Analizy piszemy w działach tematycznych na wybrane spotkania, które będą podane na daną kolejkę, a w dziale konkursowym podajemy tylko link w specjalnie utworzonym temacie na daną kolejkę oraz wklejamy screen kuponu.
wydaje mi się, że jest to dość precyzyjnie podane
poza tym w rozpisce ile można zdobyć punkty
dodatkowo można zdobyć 4
punkty bonusowe* w każdej z kolejek konkursu za kupon zagrany u sponsora konkursu
Fuksiarz za minimum 10 zł z
jakimś wybranym spotkaniem z danej kolejki (singiel lub ako).
* 2 punkty gwarantowane + dodatkowo 2 punkty, gdy kupon okaże się trafiony (kurs minimalny @1,50 na pojedyncze zdarzenie)
W przypadku, gdy na kuponie ako są inne zdarzenie niż te, które są podane w danej kolejce do typowania to pod uwagę bierzemy tylko spotkania konkursowe, w przypadku, gdy będzie kilka zdarzeń z danej kolejki to muszą być trafione wszystkie
dodatkowo można zdobyć
6 punktów bonusowych** w każdej z kolejek konkursu za merytoryczny post w temacie na wybrane spotkanie/a z danej kolejki.
** 3 punkty gwarantowane + dodatkowo 2 punkty, gdy typ z analizy będzie trafiony (kurs minimalny @1,50 na pojedyncze zdarzenie) + 1 punkt, gdy użytkownik rozliczy swój wpis w dziale tematycznym (czas rozliczenia max 24h od zakończenia ostatniego spotkania w kolejce)
W przypadku, gdy w analizie będzie podane kilka typów, a chcemy, żeby w konkursie wziął udział tylko jeden to przy tym typie musimy dopisać (PT), w przeciwnym razie wszystkie typy będą musiały być trafione, żeby otrzymać dodatkowe punkty
i jeszcze przy okazji jedna ważna rzecz, bo kilka osób widać nie zapoznało się z regulaminem, a punkt ten jest zaznaczony na czerwono, żeby każdy go widział
Ważne! Typ i kurs w dziale tematycznym musi pochodzić od bukmachera Fuksiarz!