prof
Użytkownik
no ja tez przez oferte dalem poraz Kolejny NBA Detroit - Cavs na ktorym sie przejechalem i zakonczylem serie na 7 zdarzeniach... teraz sobie troche odpuszczam bo czas jest do 17 maja wiec niesadze zeby ktos trafil 15 meczy zrzedu a wiem ze to wlasnie bede ja XDHehe dobrze powiedziane.
Ja osobiscie tez uwazam ze Stryyke ma tragiczna oferte ???? , ale jak juz wczesniej pisalem to on sponsoruje konkurs a nie inny buk. Stryyke wyplaca wygrana wiec...?! Wymaga. W ten sposob reklamuje sie i zdobywa potencjalnych graczy...
Takze na sile szukam typow, czasem odpuszczam dzien ale czasem dzien to za malo, bo cos co mnie interesuje gra za dwa daj cos innego i przegrywam... moja najlepsza seria to 4 trafienia.
Stad dalem sobie z dniem wczorajszym spokoj, bo poprostu ten konkurs mi nie odpowiada. Ale jednoczesnie rozumiem, ze regulamin jest taki jaki jest i sponsor jest taki jaki jest...nie mam do niego pretensji
pozdrawiam.
Sponsor jest jaki jest tez mi sie troche to nie podoba no ale co zrobic ... zawsze warto probowac:spokodfhgfh: