>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Panowie, a co w takiej sytuacji? Mój przeciwnik w 2 kolejce (grupa 2) podał swoje typy za szybko, w związku z czym prowadzący dał mu z góry zero punktów, a ja nie wiedziałem, że tak to się zakończy (myślałem, że zaliczy się mu typy, tylko że musi jeszcze raz w odpowiedni dzień podać) i zatypowałem mecze z większym ryzykiem i żadnego nie trafiłem ????

Wiadomo przecież, że gdybym o tym wiedział wcześniej, to podałbym 5 spotkań z kursami 1,05 i wygrał (jeśli choć 1 by wszedł, oczywiście).

Zostaje remis, czy jest dla mnie w takim wypadku szansa na 3 punkty?
Powinieneś mieć 3pkt ponieważ twój rywal podał typy nie zgodnie z regulaminem (przed rozpoczeciem kolejki). Tyle tylko, że za tą kolejkę twoje AKO będzie zero ponieważ nić nie trafiłeś. Jak zrobi Mod który opiekuje się twoją grupą wie tylko on ;) Ja mówię z doświadczenia z poprzednich edycji.

typy niezgodne z regulaminem = 0 pkt
opuszczona kolejka = punkty ujemne
jeżeli przeciwnik nie trafił żadnego też ma 0 i jest remis
//mp

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
INTELOWIEC: Nic nie trafiłeś i trudno. On podał typy, że źle to nic nie poradzimy. Ty też regulamin przecież znasz.
Otrzymacie po punkcie.

lantz 183

lantz

Użytkownik
Kolega odpowiedzialny za 8 grupę weźmie się w końcu za podliczenie typów z dwóch pierwszych kolejek?

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
2 kolejka 07.04
snajp vs ruichi
1. Udinese - Chievo 1(0-1) @ 2.90 ✅
2. Valencia - Valladolid 1(0-1) @ 2.09 ⛔
3. Hayes &amp; Yeading - Tonbridge 1 @ 2.45 - Anglia Conference South ✅
4. Duisburg - Sandhausen 1 @ 1.72 ✅
5. QPR - Wigan over 3.5 @ 2.95 ⛔
Trafione AKO: 12,22\
podawaj bukmachera i AKO
Z tego co wiem nie jest to konieczne :cool:
Buka zawsze się dawało... co do AKO było to opcjonalne, ale w poprzednich komentarzach Marcin napisał, żeby podawać jednak AKO // mp

intelowiec 89K

intelowiec

Użytkownik
Mnie chodziło tylko o to, że nie było z góry ustalone w regulaminie, że jak gość poda za wcześnie, to anuluje mu się typy i ma od razu zero. Decyzja o postępowania w tej sytuacji zapadła dopiero później, co dokładnie mozna zauważyć, śledząc wątek komentarzy i postępowanie Maćka, opiekuna grupy 2, który dostosował tu swój werdykt do innego moda, który miał podobną sytuację w grupie.

Gdybym o tym wiedział, to zobaczyłbym typy mojego przeciwnika przed podaniem swoich w niedzielę rano, po czym ze stoickim spokojem podał 5 meczów ze współczynnikiem 1,05, a tej właśnie utraconej altenatywnej szansy nikt w wytłumaczeniu nie wziął pod uwagę - nie wiem, dlaczego...

Ja myślałem jedynie, że nie zaliczy mu się tych wczesnych typów i pozwoli podać jeszcze raz, stąd zarezerwowałem sobie typ na Wisłę.

Dlatego właśnie przysłowiowe &quot;co by było gdyby&quot; jest tu ważne, bo GDYBYM wiedział, TO BYM podał inne typy, a nie wiedziałem i jestem poszkodowany. Typując rzetelnie wyszedłem na idiotę i właśnie dlatego zaistniała sytuacja jest idealnym przykładem do tego, żeby przyznać mi trzy punkty, po czym sprecyzować regulamin dotyczący postępowania w podobnych przypadkach.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
INTELOWIEC i o to chodzi by typować rzetelnie, to jest konkurs i nikt ci 3pkt nie poda na tacy, trzeba trochę samemu wykazać inicjatywy nic nie przyjdzie za darmo, nie trafiłeś trudno, twój rywal podał nie zgodnie z regulaminem i dostał rowniez 0 - jakby w ogole nie podal mialbys wygrana tak to remis i koniec dyskusji

makuazs 44

makuazs

Użytkownik
Można dawać na awans w LM ? Czy też będzie jako typ nieprawidłowy ??

z tego co wyczytałem w regulaminie to nie // maciekpoland

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
No tak ale użytkownik, który składa skargę przegrał pojedynek, więc ma nadzieję na karę dla rywala :razz:
Przegrałem pojedynek w sportowej walce. Nie posądzam akurat mojego rywala o celowość takiej zagrywki, podając typ po czasie. Zwracam jednak uwagę moderatorom, aby bacznie się przyjrzeli temu, bo jeśli takie przypadki będą się powtarzać, to trzeba recydywę karać, a także w regulaminie dać jasny zapis, na ile minut przed rozpoczęciem meczu, można podać typ i jakie kary grożą za podanie typu na zdarzenie, które już trwa.

Tyle z mojej strony. Przegrać trzeba umieć z honorem. Gratulacje dla Kierana. Pisałem Tedowi za pomocą PW, że nie zależy mi na sankcjach konkretnie w tym przypadku, ale na zwróceniu uwagi na ten proceder, aby się nie rozwinął.

PS. Dzięki za wsparcie Juan. Mam nadzieję, że jako moderator też zwrócisz uwagę na ten problem.

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-4-a-90437-2.html#post3518393
prosiłbym o zmianę typu z Legia Warszawa 2, na Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2.5 @1.76
zapis wtedy wyglądałby tak:
3 kolejka 9-10.04.13

Hogan - adwokat_typera

1. Borussia - Malaga BTS @1.97
2. Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2.5 @1.76
3. Juventus - Bayern over 2.5 @1.91
4. Barcelona - PSG BTS @1.75
5. Galatasaray - Real over 3.5 @2.45

AKO @28.39
Betsafe

przeciwnik jeszcze nie oddał swoich typów, żaden mecz się nie zaczął więc mam nadzieję, że nie będzie to problemem, z góry dzięki.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-4-a-90437-2.html#post3518393

prosiłbym o zmianę typu z Legia Warszawa 2, na Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2.5 @1.76

zapis wtedy wyglądałby tak:

3 kolejka 9-10.04.13

Hogan - adwokat_typera

1. Borussia - Malaga BTS @1.97
2. Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2.5 @1.76
3. Juventus - Bayern over 2.5 @1.91
4. Barcelona - PSG BTS @1.75
5. Galatasaray - Real over 3.5 @2.45

AKO @28.39
Betsafe

przeciwnik jeszcze nie oddał swoich typów, żaden mecz się nie zaczął więc mam nadzieję, że nie będzie to problemem, z góry dzięki.
Ja rozumiem, że zdarza się podać typ po czasie, ale znów jest coś nie tak.

Zapis regulaminu:
&quot;3. Każdy uczestnik konkursu jest zobowiązany podać typy na daną kolejkę w jednym poście. NIE MA EDYCJI POSTÓW! Prośby dotyczące edycji będą ignorowane.&quot;

To jak jest z tą zmianą i edycją ? W każdej chwili można zmieniać typ? Nie róbmy takich jaj panowie. Bierzmy odpowiedzialność za to co stawiamy, grajmy fair, a nie zmieniajmy typów.

intelowiec 89K

intelowiec

Użytkownik
Czy ja muszę mieć problem w każdej kolejce? Grupa 2, kolejka 3, kolejny przeciwnik i znów jego zły typ. Przecież jeśli ja postawiłem na Barcelonę (-1), to nie można już obstawiać na Barcelonę czystej &quot;jedynki&quot;... ????
spokojnie ???? nie musisz pisać, widziałem... niektórzy może jeszcze nie wiedzią że handi też podchodzi pod powtarzanie typu // mp

W 13

wsl90

Użytkownik
Ja rozumiem, że zdarza się podać typ po czasie, ale znów jest coś nie tak.
Zapis regulaminu:
&quot;3. Każdy uczestnik konkursu jest zobowiązany podać typy na daną kolejkę w jednym poście. NIE MA EDYCJI POSTÓW! Prośby dotyczące edycji będą ignorowane.&quot;
To jak jest z tą zmianą i edycją ? W każdej chwili można zmieniać typ? Nie róbmy takich jaj panowie. Bierzmy odpowiedzialność za to co stawiamy, grajmy fair, a nie zmieniajmy typów.
Dokładnie, po coś jest regulamin. Rozumiem, że komuś się pomyli i zamiast &quot;kupon 2&quot; wpisze &quot;kupon 3&quot; i prosi o zmianę, ale jak gość prosi o zmianę typu bo tak mu się chce to jak dla mnie przeginka. Po cholerę regulamin jak każdy na niego &quot;szcza&quot;? ????
@INTELOWIEC czym się przejmujesz, to on dostanie ⛔, z tego co widać maciekpoland dba o naszą ligę ????
wszystko pod kontrolą ;) osobiście uważam, że nie powinno się zmieniać typów... //mp

Otrzymane punkty reputacji: +8
P 5

piostar

Użytkownik
W 3 kolejce ligi nr 5 Doberanowi został zaliczony typ numer 4 jako trafiony.
Wydaje mi się, że gospodarze wygrali. Proszę o sprostowanie.
e/ racja poprawione ????

Do góry Bottom