http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-2-a-90435-2.html#post3516515
Proszę o poprawienie daty z 07.04 na 09-10.04.
dzieki
done // mp
Proszę o poprawienie daty z 07.04 na 09-10.04.
dzieki
done // mp
Powinieneś mieć 3pkt ponieważ twój rywal podał typy nie zgodnie z regulaminem (przed rozpoczeciem kolejki). Tyle tylko, że za tą kolejkę twoje AKO będzie zero ponieważ nić nie trafiłeś. Jak zrobi Mod który opiekuje się twoją grupą wie tylko on Ja mówię z doświadczenia z poprzednich edycji.Panowie, a co w takiej sytuacji? Mój przeciwnik w 2 kolejce (grupa 2) podał swoje typy za szybko, w związku z czym prowadzący dał mu z góry zero punktów, a ja nie wiedziałem, że tak to się zakończy (myślałem, że zaliczy się mu typy, tylko że musi jeszcze raz w odpowiedni dzień podać) i zatypowałem mecze z większym ryzykiem i żadnego nie trafiłem ????
Wiadomo przecież, że gdybym o tym wiedział wcześniej, to podałbym 5 spotkań z kursami 1,05 i wygrał (jeśli choć 1 by wszedł, oczywiście).
Zostaje remis, czy jest dla mnie w takim wypadku szansa na 3 punkty?
Z tego co wiem nie jest to konieczne2 kolejka 07.04
snajp vs ruichi
1. Udinese - Chievo 1(0-1) @ 2.90
2. Valencia - Valladolid 1(0-1) @ 2.09
3. Hayes & Yeading - Tonbridge 1 @ 2.45 - Anglia Conference South
4. Duisburg - Sandhausen 1 @ 1.72
5. QPR - Wigan over 3.5 @ 2.95
Trafione AKO: 12,22\
podawaj bukmachera i AKO
Przegrałem pojedynek w sportowej walce. Nie posądzam akurat mojego rywala o celowość takiej zagrywki, podając typ po czasie. Zwracam jednak uwagę moderatorom, aby bacznie się przyjrzeli temu, bo jeśli takie przypadki będą się powtarzać, to trzeba recydywę karać, a także w regulaminie dać jasny zapis, na ile minut przed rozpoczęciem meczu, można podać typ i jakie kary grożą za podanie typu na zdarzenie, które już trwa.No tak ale użytkownik, który składa skargę przegrał pojedynek, więc ma nadzieję na karę dla rywala :razz:
Ja rozumiem, że zdarza się podać typ po czasie, ale znów jest coś nie tak.http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-4-a-90437-2.html#post3518393
prosiłbym o zmianę typu z Legia Warszawa 2, na Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2.5 @1.76
zapis wtedy wyglądałby tak:
3 kolejka 9-10.04.13
Hogan - adwokat_typera
1. Borussia - Malaga BTS @1.97
2. Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2.5 @1.76
3. Juventus - Bayern over 2.5 @1.91
4. Barcelona - PSG BTS @1.75
5. Galatasaray - Real over 3.5 @2.45
AKO @28.39
Betsafe
przeciwnik jeszcze nie oddał swoich typów, żaden mecz się nie zaczął więc mam nadzieję, że nie będzie to problemem, z góry dzięki.
Dokładnie, po coś jest regulamin. Rozumiem, że komuś się pomyli i zamiast "kupon 2" wpisze "kupon 3" i prosi o zmianę, ale jak gość prosi o zmianę typu bo tak mu się chce to jak dla mnie przeginka. Po cholerę regulamin jak każdy na niego "szcza"? ????Ja rozumiem, że zdarza się podać typ po czasie, ale znów jest coś nie tak.
Zapis regulaminu:
"3. Każdy uczestnik konkursu jest zobowiązany podać typy na daną kolejkę w jednym poście. NIE MA EDYCJI POSTÓW! Prośby dotyczące edycji będą ignorowane."
To jak jest z tą zmianą i edycją ? W każdej chwili można zmieniać typ? Nie róbmy takich jaj panowie. Bierzmy odpowiedzialność za to co stawiamy, grajmy fair, a nie zmieniajmy typów.