>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
W 3 kolejce ligi nr 5 Doberanowi został zaliczony typ numer 4 jako trafiony.
Wydaje mi się, że gospodarze wygrali. Proszę o sprostowanie.
Dokładnie Al Ain przegrało 2:1 ktoś się pomylił. Właśnie miałem o tym pisać.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
-1 to raczej gra na gospodarza, grałby na gości wpisałby +1, oraz kurs na to wskazuję , zamiast czepiać się szczegółów włóżcie trochę własnego wysiłku w podawane typy a nie szukanie błędów u rywali

johnnygangsta 68

johnnygangsta

Użytkownik
mam taka prośbę wkleił by ktoś moje mecze na jutrzejsza kolejkę ja niestety wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do internetu.proszę o kontakt na prv. z góry dziękuje

G 277

geryx

Użytkownik
-1 to raczej gra na gospodarza, grałby na gości wpisałby +1, oraz kurs na to wskazuję , zamiast czepiać się szczegółów włóżcie trochę własnego wysiłku w podawane typy a nie szukanie błędów u rywali
raczej?
to mamy humanistyczne czy ścisłe zasady? brak wskazania typu poprzez bolda czy 1x2 jest oczywiste, jak również oczywiste jest to że oba powinny być za zero podliczone
no chyba że przechodzimy raczej na uznaniowe podliczanie ze szczyptą proroctwa

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Panowie zajmujący się konkursem co powiecie o poszerzeniu czwartej dzisiejsze kolejki o jutrzejszy dzień bo oferta dziś bardzo słaba??

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Panowie zajmujący się konkursem co powiecie o poszerzeniu czwartej dzisiejsze kolejki o jutrzejszy dzień bo oferta dziś bardzo słaba??
Za późno, część osób już zagrała i to będzie nie fair, jeżeli teraz zostanie poszerzona kolejka o jutrzejsze mecze.

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Do opiekuna grupy 1: johnny prosil o wklejenie typow... zglosilem sie i mialem rano problemy z kompem, potem robota i wyszlo jak wyszlo... teraz wkleilem ale wrzucilem screen, ze te typy byly z rana

http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-1-a-90434-3.html#post3525791
Masakra jakaś. Chłopie jak się nie potrafisz wywiązać z przysługi w terminie, to się nie deklaruj. Nie posądzam Johnego ani Ciebie, że wysłał do Ciebie 30 PW, a Ty wstawiłeś teraz najlepsze, bo wchodzą, a mecze trwają. Ale nie róbmy takich jaj znów, że dajemy posta, jak mecze już trwają.

Przeciwnik nie wie do rywal da, a ten sobie wstawia podczas trwania meczów. To jest po prostu kpina.

Dla mnie rozsądnym rozwiązaniem, jak ktoś nie mógłby podać typów, bo wyjeżdża, to widzę pięć opcji.

1. Wkleja sam tutaj przed rozpoczęciem meczów i ktoś to wkleja do danej ligi.
2. Pisze do prowadzącego konkurs z prośbą, bo do adminów mam zaufanie.
3. Utworzenie działu - problem z oddaniem typów, gdzie raz, może dwa, będzie można, aby nie nadużywać tego, podać typy, jak ktoś wyjeżdża z zaznaczeniem, która to kolejka, jaki pojedynek i jaka liga, bo wtedy łatwo to przenieść do danej ligi.
4. Nie grać, jak się nie czasu na udział w turnieju.
5. Nie podać typów, ale jak ktoś napisze w tym dziale (pytania, niezgodności), to nie liczyć mu -3 pkt, ale 0, bo jak poinformuje wcześniej, to wiadomo, że jakby miał czas, to by podał typy.

Radzę się nad tym zastanowić. Wstawianie typów w trakcie trwania meczów to dla mnie ????????????????

Liga numer 4 - jutro będzie tabela
Super. Czekamy z niecierpliwością ????

Do góry Bottom