Do opiekuna grupy 1: johnny prosil o wklejenie typow... zglosilem sie i mialem rano problemy z kompem, potem robota i wyszlo jak wyszlo... teraz wkleilem ale wrzucilem screen, ze te typy byly z rana
http://forum.bukmacherskie.com/f413/liga-nr-1-a-90434-3.html#post3525791
Masakra jakaś. Chłopie jak się nie potrafisz wywiązać z przysługi w terminie, to się nie deklaruj. Nie posądzam Johnego ani Ciebie, że wysłał do Ciebie 30 PW, a Ty wstawiłeś teraz najlepsze, bo wchodzą, a mecze trwają. Ale nie róbmy takich jaj znów, że dajemy posta, jak mecze już trwają.
Przeciwnik nie wie do rywal da, a ten sobie wstawia podczas trwania meczów. To jest po prostu kpina.
Dla mnie rozsądnym rozwiązaniem, jak ktoś nie mógłby podać typów, bo wyjeżdża, to widzę pięć opcji.
1. Wkleja sam tutaj przed rozpoczęciem meczów i ktoś to wkleja do danej ligi.
2. Pisze do prowadzącego
konkurs z prośbą, bo do adminów mam zaufanie.
3. Utworzenie działu - problem z oddaniem typów, gdzie raz, może dwa, będzie można, aby nie nadużywać tego, podać typy, jak ktoś wyjeżdża z zaznaczeniem, która to kolejka, jaki pojedynek i jaka liga, bo wtedy łatwo to przenieść do danej ligi.
4. Nie grać, jak się nie czasu na udział w turnieju.
5. Nie podać typów, ale jak ktoś napisze w tym dziale (pytania, niezgodności), to nie liczyć mu -3 pkt, ale 0, bo jak poinformuje wcześniej, to wiadomo, że jakby miał czas, to by podał typy.
Radzę się nad tym zastanowić. Wstawianie typów w trakcie trwania meczów to dla mnie ????????????????
Liga numer 4 - jutro będzie tabela
Super. Czekamy z niecierpliwością ????