Takie coś podaje się z linkiem do postu, żeby zminimalizować czas pracy moderatora..Prosze o dodanie bukmachera WilliamHill .Sorry
Myslę, że powinieneś poczytać regulamin najpierw, a wtedy dowiesz się do czego sluży ten temat...Po 2 zdarzeniach zdobyłem już 280 pkt. Proszę sprawdzić sobie moje typy na stronie czwartej
Zrobione.http://forum.bukmacherskie.com/f410/2-kolejka-15-02-17-02-2013-a-88046.html
Nie wiem jak to zrobiłem ale pomyliłem kurs w moim typie. Wpisałem inny kurs w meczu Valencia - Mallorca . Powinno być 2.10 a nie 4.50
Piszę bo nie chcę by potem były jakieś niedomówienia. Proszę o edycję i przepraszam z góry za problem. Pozdrawiam!
Ja usunąlem post numer 1, a Ramzes usunąl post numer 2 ale ten drugi już przywrócilem i przepraszam za to nie dopatrzenie z naszej strony.Dlaczego nie mogę znaleźć moich typów? Wczoraj w nocy spędziłem ponad godzinę na przygotowanie analizy, a dziś widzę, że mojego postu nie ma w drugiej kolejce... (wkleiłem podwójnie, bo w pierwszym z nich nie dodałem William Hill, więc dałem następny z linkiem do buka...)
Proszę o wyjaśnienie.
dostałem, dziekiFreebety za 1 kolejkę dopisane.