obserwator-m
Forum VIP
100 niestetySą one anulowane czy 100 ??
100 niestetySą one anulowane czy 100 ??
Nie. 1 zdarzenie na 1 mecz i 1 mecz tylko na jednym kuponie, pozwoli to uniknąć sytuacji, że np.ktoś poda 5 identycznych kuponów.
Możesz..., ale pod uwagę będą brane tylko podliczone tematyBo różnie to bywało..
Typy, których czas zakończenia nie jest jasny podajesz na własną odpowiedzialność :!: Jeśli spotkanie nie zakończy się przed 24:00 kupon zostaje rozliczony na minus.Proszę opiekunów konkursu o wyjaśnienie dlaczego mój kupon nr 5 został rozliczony na minus.
Ale o którym spotkaniu jest mowa?Typy, których czas zakończenia nie jest jasny podajesz na własną odpowiedzialność :!: Jeśli spotkanie nie zakończy się przed 24:00 kupon zostaje rozliczony na minus.
Nadal-Novak... Chyba, że Betsson zrobił zwroty...?? Zaraz Ci dam odpoweidźAle o którym spotkaniu jest mowa?
12. W przypadku przełożenia spotkania bądź przerwania typ liczony jest jako 0 lub jeśli kupon postawiony jest jako singiel zwrot.Nadal-Novak... Chyba, że Betsson zrobił zwroty...?? Zaraz Ci dam odpoweidź
właśnie dlatego konsultuję to z Marcinem... Można dwojako na to patrzeć, Admin zdecyduje, który punkt widzenia jest prawidłowy, więc poczekaj na jego ekspertyzę sytuacji12. W przypadku przełożenia spotkania bądź przerwania typ liczony jest jako 0 lub jeśli kupon postawiony jest jako singiel zwrot.
skończysz z kartką za spamowanie tu lub obrazę innych (czyt.mnie i innych). Najpierw przyczepiałeś się do stawek ksgórnikzabrze, teraz próbujesz przywalić się do mnie... W chwili podawania typu kurs był taki, jaki podałem i znajdę Ci na to 147 świadków, więc zamiast próbować gryźć wyluzuj, bo za wysokie progi.Do
Obserwator (M)
Moderator
piszesz o uczciwości regulaminie a podajesz taki typ:
#2 Peterborough - Birmingham @ 8.95 Betsson
W rzeczywistości kursy wygladają tak:
Peterborough 1.5 - Birmingham 2.4
Ładnie tak kłamać?
Kupon został podany prawidłowo, rozliczony został przed godziną 24:00. Ostatnie zdarzenie miało zgodnie z planem zakończyć się przed godz. 24:00.właśnie dlatego konsultuję to z Marcinem... Można dwojako na to patrzeć, Admin zdecyduje, który punkt widzenia jest prawidłowy, więc poczekaj na jego ekspertyzę sytuacji
Jak rozliczamy krecz w tenisie?
...tak jak rozlicza bukmacher... http://tennisbios.com/view/tennis-bookmakers