S
7
scyzoryk73
Użytkownik
Witam, mam pytanie czy mogę podac kupon na kilka dni np. poniedziałek i środę itp ????
Nie będzie. Możesz stawiać w dowolnym momencie, pamiętając przy tym, że musisz zagrać do niedzieli 5 kuponów z odpowiednim kursem itdJeśli postawię wszystkie 5 kuponów w np. ostatnie 3 dni tygodnia, bądź w jeden dzień, nie będzie żadnych problemów?
Przeczytaj mój powyższy post. Można grać w dowolnym momencie tygodnia od 00:01 w poniedziałek do niedzieli włącznie pamiętając o 5 kuponach, minimalnym kursie i rozliczeniu w odpowiednim czasie.
O(M) ; W takim przypadku możnaCzy mozna pozniej dopisac numer rzeczewistego kuponu ?
Ja Ci nie bronię być aktywnym na forum na jednym ze swoich kont...Chciałbym brać udział w konkursie, ale też być aktywnym forum. Przecież jeśli nie będę aktywny na forum, to mogę nie dostać biletu w razie ewentualnej wygranej.
Spokojnie...Stwierdzam wszem i wobec ze ten konkurs jest bez sesnu stawiajac kupony w Betsson za 2,5 koła(pojedyńcze mecze -nie wiem jakim cudem Betsson to przyjmuje ,gdzie są limity) czy innymi takimi stawkami konkurs zabija uzytkownik ksgornikzabrze (nic do niego nie mam ),ale jaki obywatel ktory zarabia marną pensje Ci postawi takie stawki?? zgarnie 3 bilety i do domu .Tyle w temacie
,więc od 2.etapu mogą się pojawić ograniczenia, żeby wyrównać szanse uczestnikówW 1 etapie nie ma ograniczeń, możesz stawiać nawet za 1000zł (to masz 500j w konkursie)
i po 4.najważniejsze :15. Nagrodę można wygrać tylko raz.
O ostatnim pisałem post nad Twoim, więc wystarczy pomyśleće) osoba może nie otrzymać nagrody jeśli jej wkład na forum jest niedostateczny.
Otrzymałem odpowiedź, że oba kupony usera ksgornikzabrze są autentycznie. Jak widać, niektórzy grają bardzo grubo... 10 000 nie zapałek, a PLN.Po 1.opiekunowie konkursu sprawdzają tego typu kupony, bo mają wątpliwości co do tego, że Betsson je przyjmuje (takie ostrzeżenie dla wszystkich, którzy mają jakieś niecne plany)
Nie rozumiem tylko po co inwestować 10000 zł aby zdobyć bilet jeżeli taki bilet można kupić za 10 razy mniejsze pieniądze.Otrzymałem odpowiedź, że oba kupony usera ksgornikzabrze są autentycznie. Jak widać, niektórzy grają bardzo grubo... 10 000 nie zapałek, a PLN.
W 2 etapie będą ograniczenia w dodatkowych punktach bonusowych.
Najwidoczniej on po prostu gra takimi stawkami Na forum część gra na zapałki, a w rzeczywistości są osoby grające po 10k na kupon...Nie rozumiem tylko po co inwestować 10000 zł aby zdobyć bilet jeżeli taki bilet można kupić za 10 razy mniejsze pieniądze.
Gdzie tu sens?
Pierwszy bilet już widzę wygrany więc jeżeli zasady się nie zmienią nie ma racji bytu ten konkurs dla reszty graczy.
1. Nikt kto nie ma wystarczającego wkładu na forum nie dostanie biletu!Najwidoczniej on po prostu gra takimi stawkami Na forum część gra na zapałki, a w rzeczywistości są osoby grające po 10k na kupon...
1.bilet wygrany ?? A kto wygrał ?? Bo na pewno nie osoba, o której jest kilka ostatnich postów. Powtórzę po raz kolejny : Nikt, kto nie ma wystarczającego wkładu na forum, nie dostanie biletu !