>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

nivet 277

nivet

Użytkownik
Ludzie się cały czas dopisują w sumie blisko jesteśmy już kompletu, będziemy czekać na resztę czy z tej ilości osób losować ?

dmkey 19

dmkey

Użytkownik
Ludzie się cały czas dopisują w sumie blisko jesteśmy już kompletu, będziemy czekać na resztę czy z tej ilości osób losować ?
Dołączam się do pytania, ja zarejestrowałem się dopiero dziś, gdyż dopiero zobaczyłem info o konkursie. Mam nadzieję, że nowo zarejestrowani będą dopusczeni :cool:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Pierwszych 128 osób, które zapisały się zgodnie ze wzorem będzie dopuszczonych do udziału w konkursie. Temat już zamknięty. Niedługo pojawi się szczegółowe info dotyczące losowania.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
jest parę osób co się zapisało do konkursu równo ze swoją rejestracją i od tej pory forum nie odwiedzili, więc może jakaś rezerwowa lista powstanie i się załapiesz.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Może głupie pytanie ale jak można zremisować z przeciwnikiem skoro wygrywa większe trafione AKO? Chyba niemożliwe żeby grając różnych 5 spotkań trafić to samo AKO...

L 209

lukbor10

Użytkownik
Chyba niemożliwe żeby grając różnych 5 spotkań trafić to samo AKO...
a to niby czemu?
zresztą rusz głową i się zastanów po co jest ten punkt regulaminu.
może Ci podpowiem, bo nie wiem czy podołasz temu zadaniu.
otóż ten punkt jest właśnie dla takich osobników jak Ty, którzy myślą, że to niemożliwe, a jak się przytrafi para z remisem to będzie pełno nieporozumień.

L 209

lukbor10

Użytkownik
przepraszam, że pos pod postem, ale zapomniałem zapytać:
Jeśli w pierwszej rundzie kwalifikacyjnej będzie 1-1 i w 3 &quot;starciu&quot; padnie identyczne ako (np. obaj nie trafią ani jednego meczu) to decyduje większe ako trafione we wcześniejszym kuponie?
Co jeśli w 1 &quot;starciu&quot; obaj trafią takie same ako? Wygrywa ten kto wygra w drugim, czy jak?

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Pary eliminacyjne zostały wylosowane, proszę się zapoznać i w razie jakiś problemów proszę o PW.
Moderatorzy założą odpowiednie tematy na dni, w których będziemy rywalizować i to w nich będzie można oddawać typy.

L 209

lukbor10

Użytkownik
można wiedziec jak to będzie wyglądało mniej więcej czasowo te pierwsze rundy?
wyjezdzam w dniach 6-9.12 i nie wiem czy bede miał dostep do internetu, a nie chce komus blokować miejsca w zabawie

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Zaczynamy od jutra. Temat już powstał. Powysyłam jeszcze PW do wszystkich użytkowników biorących udział w konkursie.

Do góry Bottom