>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Mam pytanie o dział kiepskie analizy.. Czy naraziej wszyscy pisza je wporzadku czy nikt niesprawdza tych naszych wypocin ?: )
Kanonier0392 / wczorajszy i dzisiejszy temat dopiero będę przeglądał.

stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
W typie użytkownika alek1995 który podał na wczorajszy dzień a mianowicie : &quot;Czy bedzie Tie-break w meczu ? TAK &quot; chyba zaszła pomyłka , bo typ został zaliczony jako trafiony a w/g mnie w meczu nie było Tie-breaku . Chyba że 7:5 to Tie-break . Pozdrawiam !
poprawiłem;) w tabeli poprawione będzie przy aktualizacji ;) / Konrad

Otrzymane punkty reputacji: +11
M 135

mhm

Użytkownik
regulamin:
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Zle podliczony typ
Witam, w oddanym typie dnia na niedziele: LDU Quito – Manta 1/1 mam wpsiany usmiech oraz 40 a powinno byc + 140. Prosze o poprawienie punktacji.
pozdrawiam

gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Nie zauważyłem, że użytkownik alvaros oddał typ na wygraną Middelkoopa dziale typ dnia sobota 14.07. a osobiście oddałem typ na +1.5 seta dla Middelkoopa to będzie się to liczyło do konkursu? czy jest to błąd? jeśli tak to proszę usunąć oddam inny typ – przepraszam za kłopot
Kanonier0392 / Może zostać, typy się nie pokrywają.

swizz 22

swizz

Użytkownik
Witam. Podawałem typy dnia 13.07 oraz 14.07 czyli 2 typy. W tabeli powinno być -200 i 2 typy podane, natomiast jest, że podałem 3 typy i jest - 300. Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom