>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
saluto1981 18

saluto1981

Użytkownik
Witam. Typuje z Wami od niedawna i jeszcze nie wszystko rozkminilem. Nie wiem
np. jak podac link do mojego blednie zapisanego posta w dziale TYPY DNIA. Podalem
w nim typ na dzien nastepny (15 maja). Moje pytanie : czy da rade by moj typ zostal
rozliczony nazajutrz czy tez mam 100 pkt. w plecy...Pisze poki co ze smartfona co tez
nie ulatwia zadania ( na kompie byloby wygodniej). Z gory dziekuje za wyrozumialosc.
Pozdrawiam. Saluto

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Skoro mecz został przełożony , i zgłaszasz tutaj to przeniesiemy typ.
Co do wklejania linka bezpośrednio do linka to musisz kliknąć na numer posta ( np Twój obecny wyżej ma numer 1803 , mój 1804) potem kopiujesz linka z przeglądarki i wklejasz tutaj ;) znacznie ułatwi to w przyszłości wszelkie poprawki. Pozdro

L 26

lotnik1981

Użytkownik
Dyscyplina - Azjatycka Liga Mistrzów
Spotkanie - G-Osaka : Adelaide
Typ - 2
Kurs - 4,0
Buk - Bet365
Analiza -
Gospodarz najwyraźniej nie jest w tej edycji w formie gdyż 11 bramek straconych w 5 meczach i tylko jeden na 5 meczy przegranych mówią za siebie. Gość po ostatnim remisie z Bunyodkor i w obawie nad 2 i 3 drużyną w grupie musi wygrać. Goście z Australi strzelili tylko 5 bramek w tym dwie w pierwszym meczu z G-Osak i tylko dwie stracili. Mam nadzieję że gospodarz w tym meczu nie pokona lidera grupy.
No Panowie co to ma być, może jakieś konkrety

K 3

ketteringtwn

Użytkownik
Witam. Nie zgadzam się z faktem, że moja analiza z dnia 16.05 na temat meczu Dumbarton - Airdrie jest kiepska. Mianowicie przypominam, że był to 1 mecz finałowy fazy plyoffs. Przytoczyłem ostatnie wyniki drużyn i ostatnią wygraną z bieżącego roku w lidze. To były plyoffy, więc nie za bardzo się dało wymyślać cuda. Nie mogłem napisać jak grają między sobą w plyoffach, bo nie grali :) Składy można przepisać np. ze strony ich, ale tu chyba nie o to chodzi. Mecz mi wszedł i czuję się pokrzywdzony w tym momencie...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Witam. Nie zgadzam się z faktem, że moja analiza z dnia 16.05 na temat meczu Dumbarton - Airdrie jest kiepska. Mianowicie przypominam, że był to 1 mecz finałowy fazy plyoffs. Przytoczyłem ostatnie wyniki drużyn i ostatnią wygraną z bieżącego roku w lidze. To były plyoffy, więc nie za bardzo się dało wymyślać cuda. Nie mogłem napisać jak grają między sobą w plyoffach, bo nie grali Składy można przepisać np. ze strony ich, ale tu chyba nie o to chodzi. Mecz mi wszedł i czuję się pokrzywdzony w tym momencie...
Tak się przyjęło, że za kiepskie analizy uznajemy te oparte wyłącznie na statystykach. Twoja nie odbiega od statystyk wiec może nie odzwierciedlać twojej wiedzy i morze być wg czystym strzałem.

K 3

ketteringtwn

Użytkownik
Tak się przyjęło, że za kiepskie analizy uznajemy te oparte wyłącznie na statystykach. Twoja nie odbiega od statystyk wiec może nie odzwierciedlać twojej wiedzy i morze być wg czystym strzałem.
No to w takim razie proszę zamieścić propozycję na temat co można napisać o spotkaniu w finale plyoffów 3 ligi szkockiej. Ja mam w sumie swoją metodę typowania meczy, o której kiedyś pisałem na forum fixy bukmacherskie, gdzie zresztą wielu &quot;typerów&quot; w ogóle nie łapało o co w tym chodzi i twierdzili, że niemożliwe jest wg tej metody właściwe typowanie. Udowodniłem, że się mylili i wygrałem drugą ligę 1 ligę i 3 razy ekstraklasę. Dlatego w sumie już nie będę zdradzał tej metody, bo to nie ma sensu :) Ogólnie rzecz biorąc wg mojej metody wychodziło zwycięstwo gospodarzy, jednak nie było o czym napisać w analizie za bardzo :) Szkoda tylko, że zaniżyło to moje szanse na powalczenie w tym miesiącu. No cóż 180 pkt. drogą nie chodzi.... pozdrawiam.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
No to w takim razie proszę zamieścić propozycję na temat co można napisać o spotkaniu w finale plyoffów 3 ligi szkockiej. Ja mam w sumie swoją metodę typowania meczy, o której kiedyś pisałem na forum fixy bukmacherskie, gdzie zresztą wielu &quot;typerów&quot; w ogóle nie łapało o co w tym chodzi i twierdzili, że niemożliwe jest wg tej metody właściwe typowanie. Udowodniłem, że się mylili i wygrałem drugą ligę 1 ligę i 3 razy ekstraklasę. Dlatego w sumie już nie będę zdradzał tej metody, bo to nie ma sensu Ogólnie rzecz biorąc wg mojej metody wychodziło zwycięstwo gospodarzy, jednak nie było o czym napisać w analizie za bardzo Szkoda tylko, że zaniżyło to moje szanse na powalczenie w tym miesiącu. No cóż 180 pkt. drogą nie chodzi.... pozdrawiam.
Wydaje mi się, że skoro coś typujesz to masz w głowie jakieś logiczne uzasadnienie, jeśli nie masz to znaczy, że strzelasz po statystykach. &quot;Kiepska analiza&quot; jest właśnie by tego strzelania uniknąć.

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Podczas analizy przez pomyłkę wysłałem typ zanim dokończył analizę. Prosiłbym o dodanie tego fragmentu do analizy, aby później nie było pretensji że jest za krótka i nie było &quot;kiepska analiza&quot; Pisze od razu po dodania postu żeby nie było problemu. Pozdrawiam i dziękuje.

http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-19-05-2012-sobota-76932.html#post2870490
&quot;Serena jak do tej pory od turnieju w Charleston rozegrała jedynie dwa spotkania które trwały więcej jak dwa sety. Pierwszy raz z C. Wozniacka, natomiast drugi raz z N. Petrova z którą rozegrała 3 sety w tym turnieju. Jeżeli Serena będzie trafiać serwis jak do tej pory Chinka nie będzie miała nic od powiedzenia.&quot;

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Popełniłem mały błąd w analizie &quot;Dzisiaj zmierzy się z 42 rakieta w WTA czyli nie jest tak źle.&quot; Zawodnika zajmuje 82 miejsce w rankingu, jeżeli można poprawić będę wdzięczny, ponieważ w przeciwnym razie rzuci się armia czepialskich. A prawda jest taka że w pośpiechu się pomyliłem ???? dlatego automatycznie po napisaniu typu podaje tutaj usterkę Dziękuje, przepraszam za kłopot i pozdrawiam!
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-28-05-2012-poniedzialek-77371.html#post2886499

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom