>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
Jestem świeżak w tej zabawie, ale z moim obserwacji wynika, że część osób leci klasycznie w ch**a z opisami analiz. Może by wprowadzić limit wyrazów. Niech się ludzie wytężają i popracują nad analizami. Coraz więcej spotyka się analizy pisane na kolanie w dwóch zdaniach, a pod spodem w sygnaturze napisy &quot;jak moja analiza przydała Ci się to kliknij dzięki&quot;. Osobiście, mnie to irytuje. Bawmy się wszyscy w jakiejś spójnej konwencji. Jednakże to tylko moje zdanie i nie każdy je podzielić musi. Pozostawiam sprawę w gestii osób kompetentnych.
Pozdrawiam.

korzychxp 76

korzychxp

Użytkownik
dziwny ten punkt regulaminu z dodawaniem i odejmowaniem punktow za skutecznosc. na ogol ciezko zdobywac skutecznosc powyzej 60% i 50% wg mnie to juz jest dobra skutecznosc. mniej niz 50% ok -100, ale za 50% i wiecej powinno byc 0 punktow, a dopiero od 65% +100. ciezko w caly miesiac miec te 65% i miec zysk ponad 1000j

albo w ogole nie powinno byc minusow, przeciez to jest calkiem osobna broszka ta skutecznosc. plusami mozna nagradzac, ale minusy? kurde, to naprawde trzeba byc mega wizjonerem by przewidywac 7 na 10 spotkan

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Link: http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-01-02-2012-sroda-71621-4.html#post2678971
Proszę wkleic:
&quot;Poza tym po stronie gospodarzy przemawia własna hala oraz lepsze wyniki w ostatnich spotkaniach - a mianowicie 2 zwycięstwa - 3:2 z Charkowem na wyjeździe oraz ostatnie zwycięstwo 3:1 u siebie odniesione nad zespołem z Sankt Petersburga.&quot;
zamiast:
&quot;Poza tym po stronie gospodarzy przemawia własna hala oraz lepsze wyniki w ostatnich spotkaniach - a mianowicie 2zwycięstwa - 3:2 z Kemerovo u siebie oraz ostatnie zwycięstwo 3:0 na wyjeździe odniesione nad zespołem z Ufy.&quot;
Z góry dzięki.​
Kanonier0392 / ok

rafi_widzew 335

rafi_widzew

Użytkownik
mała prośba do załogi jakby można z mojego TD wyrzucić jednak te herby, bo wyszły beznadziejnie. Dzięki! ????
ok, następnym razem pamiętaj o linku ;) Konrad

S 20

szindits1906

Użytkownik
Ja pisze w takiej sprawie,dostałem minus 100pkt za powtorzenie typu meczu Ghana z Gwinea 1.02. Owszem zgadzam się że powtorzylem typ,ale było to o 4 minuty,pisalem analize i nie widzialem ze ktos dodał wczesniej,dodałem swój typ i usunąc posta sie nie dało ;/ dlatego minusowe punkty są dla mnie bezpodstawne. Pozdrawiam

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja pisze w takiej sprawie,dostałem minus 100pkt za powtorzenie typu meczu Ghana z Gwinea 1.02. Owszem zgadzam się że powtorzylem typ,ale było to o 4 minuty,pisalem analize i nie widzialem ze ktos dodał wczesniej,dodałem swój typ i usunąc posta sie nie dało ;/ dlatego minusowe punkty są dla mnie bezpodstawne. Pozdrawiam
typ nie będzie wzięty pod uwagę. Jak chcesz to możesz podać jeszcze jeden na dziś. Pozdro.

PS: Następnym razem dodawaj link do posta ;)

S 20

szindits1906

Użytkownik
Dodalem innego posta,chodzi mi tylko o te ujemne punkty które moim zdaniem są po prostu bez sensu ????
spoko. Kanonier pewnie nie zwrócił uwagi na godzinę , bo wątpię aby karał minusem/ Konrad

andawe 1,5K

andawe

Użytkownik
Oj pomyliłem się z zespołem zamiast Samsunspor napisałem Sivasspor no i niestety to jest różnica jeżeli by to można poprawić będę wdzieczny jeżeli nie to napiszę jescze raz . Znowu nie podam linku do tego typu bo nie wiem jak to się robi .
poprawione. Klikasz na numer posta (np #100) , potem na link w przeglądarce i wklejasz tutaj ;) / Konrad

tytka 122

tytka

Użytkownik
Witam jeśli mecz został przelożony mozna postawić jakiś inny w typach dnia czy niebardzo
Kanonier0392 / Można, ale musisz wcześniej o tym powiadomić w tym temacie. Wtedy ktoś usunie analizę przełożonego/odwołanego meczu.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Chciałbym usunąć dzisiejszy typ dnia ponieważ minimalnie szybszy okazał się inny użytkownik i zagrał ten typ. Jakby można to chciałbym zmienić to na
typ: Ml. Boleslav (Moneyline)
kurs: 2.55
bukmacher: Bwin
Jeżeli nie prosiłbym o usunięcie typu.
Kanonier0392 / Wówczas typ nie zgadzałby się z analizą. Usunąłem typ.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom