seboes
Użytkownik
Akurat tą ligę regularnie ostatnio oglądam i rozbawiła mnie poniższa analiza. Być może typ wejdzie bo to tylko Filipiny, ale tak smutnej analizy dawno nie widziałem ????
-Po pierwsze Ginebra to jeden z czołowych zespołów na Filipinach. Ten sezon to 2 zwycięstwa i 2 porażki (z mistrzami i z zespołem który ma najmocniejszą kadrę w tym sezonie)Zwykle są top 4 w rozgrywkach a w poprzednich rozgrywkach mieli bilans 7/7 a nie 2/12. Dobrze byłoby odróżniać chociaż nazwy zespołów.
- Niewiem czy statystyki ostatniego meczu Ginebry sobie wymyśliłeś czy też nie, ale wygrali ten mecz 113-107 także o jakiej żenującej skuteczności tutaj piszesz?
- Dla mnie hicior
Dosyć, że ciężko się połapać o czym piszesz to jeszcze są to głupoty w większości:Dyscyplina: koszykowka filipiny
Spotkanie: Ginebra Kings -Text Texters
Typ: Text Texters z HC -13,5
Kurs: 4,5
Godzina: 10;15
Bukmacher: william hill
Analiza:Ok wiec zacznijmy od tego iz zawodnicy Ginebra graja piach tak jak w tamtym sezonie i tak i w tym skoncza ten puchar kolo ostatniego miejsca w tamtym na 14 meczy przegrali 12 ???? w tym bedzie podobnie wedlug mnie w ogole skutecznosc z ubieglego meczu to kolo 55% rzucili za 1 pkt za 3 pkt to tylko 25% trafionych a za 2 to 60 % nie ma nic dobrego w ich grze znowu Text w tym sezonie graja piekna koszykowke sa zgrani przygotowani motorycznie nie maja oporow by pokonac najlepszych a z takimi marchewkami to sie beda ladnie bawic . Jezeli od pierwszej minuty i nie beda oszczedzac pierwszej piatki czyli : Richard , Jose Antonio, Roby, Elmer i Caneta to bez problemu nabija im ladny wynik nawet ponad 20 pkt sa w stanie jesli ich potem nie dadza na spcozynek zeby mieli sily na kolejny mecz ale mysle ze dadza im pograc wiekszosc meczu ???? mysle ze spokojnie moj handicap pokryja i bedziemy sie dzis bawic ????
-Po pierwsze Ginebra to jeden z czołowych zespołów na Filipinach. Ten sezon to 2 zwycięstwa i 2 porażki (z mistrzami i z zespołem który ma najmocniejszą kadrę w tym sezonie)Zwykle są top 4 w rozgrywkach a w poprzednich rozgrywkach mieli bilans 7/7 a nie 2/12. Dobrze byłoby odróżniać chociaż nazwy zespołów.
- Niewiem czy statystyki ostatniego meczu Ginebry sobie wymyśliłeś czy też nie, ale wygrali ten mecz 113-107 także o jakiej żenującej skuteczności tutaj piszesz?
- Dla mnie hicior
Hmm 3 z 5 zawodników tutaj wymienionych nie mieści się w meczowej 12 lub wychodzi na niecałe minuty ???? .Jezeli od pierwszej minuty i nie beda oszczedzac pierwszej piatki czyli : Richard , Jose Antonio, Roby, Elmer i Caneta