Prosze poprawic #17 post w temacie Runda 1/64 - Grupa nr 7 (Pary 49-56).
Ma byc Marcin-Odra a nie mJaUrVcEin.Niewiem jakim cudem tak sie wpisalo :-|
2 posty wyżej..mJaUrVcEin wskoczy do konkursu w moje miejsce i rywalizuje on z profem.
o którym meczu piszesz??jak mam sobie rozliczyc kupon jak trafilem jedno zdarzenie o kursie 2,13 a drugie zdarzenie zostalo przerwane przy stanie 54:51 dla zespolu na ktory postawilem.
Ja jako pierwszy podałem typ na Aris Saloniki. A Ty grałeś handi dodatnie na nich... Czego bodajże zabrania regulamin.Jezeli podalem taki kupon i trafilem a przeciwnik podal na jednym z kuponow SC Azovmes Mariupol-Aris TT Bank 2 Singiel To jak mam policzyc moj kupon na plus czy nie
dodałem ale to nic nie zmieni , najlepiej to poczytaj regulamin !http://forum.bukmacherskie.com/f316/runda-1-64-grupa-nr-7-pary-49-56-a-51607-2.html
post 37:
zapomniałem dopisać buka: Jak możecie to proszę o poprawe
Buk: Betsafe ????
100 będzie dla twojego rywala za złamanie regulaminu , darecki policz sobie ten kupon jako 100Ja jako pierwszy podałem typ na Aris Saloniki. A Ty grałeś handi dodatnie na nich... Czego bodajże zabrania regulamin.
Proszę opiekunów konkursu o rozstrzygnięcie sprawy.
mecz został dograny tej samej nocy więc chyba mogę to rozliczyć na plus?jak mam sobie rozliczyc kupon jak trafilem jedno zdarzenie o kursie 2,13 a drugie zdarzenie zostalo przerwane przy stanie 54:51 dla zespolu na ktory postawilem.