Seria poprawnego wytypowania 15 spotkań poprawnie z kursem powyżej 2,00 jest ciężka do osiągnięcia, 15 dni znakomitego typowania. Nie piszę o tym, że jest to nieosiągalne, ale może by zmienić jeden zapis w regulaminie odnośnie tego, że można np. poda dwa typy dziennie, przy czym i tak i tak trzeba będzie podać razem łącznie 15 typów, zastanówcie się nad tym
Taka seria jest niewykonalna i nikt nie wygra tego Pegasusa, prawdziwy
konkurs jest taki w którym ktoś wygrywa na 100% po jego zakończeniu, bądź ma się jakiekolwiek szanse. Nawet bez limitu 15-30 dniu podawania serii typow jest ciężko zachować taka skuteczność, zwłaszcza w tej części sezonu , ponadto jest to niewykonalne tak czy owak !
Ale widać gołym okiem, to ma zachęcić tylko do aktywności na forum ( i to jakiej ... !), a Wy (społeczność) sami nakręcacie ten
konkurs, a trzeba go raczej zbojkotowac !
Drogi Organizatorze, Zmień Zasady na realne (dające szanse uczestnikom) choć w 1 % na wygraną. Bo to nie jest żaden
konkurs !
Proponuje wycofać się ze skuteczności, bo jeszcze ktos w to uwierzy ... a wprowadzenie konkursu jednostkowego. Np ugranie określonej ilości jednostek przez dwa tygodnia, mając na wydatki max 10 jednostek dziennie (plus ograniczenia kursowe i same single do dyspozycji)
PS
A jak ma zostać na starych warunkach to minimum 1.60-1.80 przedział kursu. Zadowalający dla obu stron jest 1.65 -1.69 mimum ! A za średnią kursu równą jak i powyżej 1.85 możliwość jednego błędu (w czasie 15 typowan, albo szansa jednego typowania dodatkowo na sam koniec jako poprawka tego jednego bledu). To i tak by był bardzo trudny konkurs ! Jeżeli regulamin nie ulegnie zmianie ja rezygnuje i polecam zrobić to każdemu bo tego nie da się wygrać ( troche realizmu i uczciwego podejścia Panowie ! nie wspominając o intelekcie ... ! )
Bo to wygląda w ten sposób, iż organizator stworzył
konkurs który ma być nierozstrzygnięty i taki miał zamiar na starcie, a społeczność to lyknela i robi ruch na forum za ... bo jest "ulomna intelektualnie ... " . Ja nie jestem i bez żadnych zmian rezygnuje !
A nie dodanie Pinnacle w regulaminie to przed strachem ew zwycięstwa ...?