232 cinek7731 Użytkownik Czerwiec 23, 2014 #41 Proszę o dopisanie bukmachera Betsafe przy moim kuponie nr 5
149 keyst Użytkownik Czerwiec 23, 2014 #42 Napisał levy42 -> rozliczył tak jak sponsor konkursu po prostu: Niech opiekun konkursu odniesie się do tego,bo ja też podałem to w konkursie a nie chcę tu wyjść na oszusta.. Kliknij aby rozwinąć... Rozliczasz sobie na plus czyli tak jak podał to bukmacher ???? Kliknij aby rozwinąć... Rozliczyłem ten typ jako przegrany, czyli mogę poprawić i rozliczyć jako wygrany? Na betsafe tego nie obstawiałem, a na strony Fify statystyki są 57%-43%
Napisał levy42 -> rozliczył tak jak sponsor konkursu po prostu: Niech opiekun konkursu odniesie się do tego,bo ja też podałem to w konkursie a nie chcę tu wyjść na oszusta.. Kliknij aby rozwinąć... Rozliczasz sobie na plus czyli tak jak podał to bukmacher ???? Kliknij aby rozwinąć... Rozliczyłem ten typ jako przegrany, czyli mogę poprawić i rozliczyć jako wygrany? Na betsafe tego nie obstawiałem, a na strony Fify statystyki są 57%-43%
347K maer Typer A-League Sierpień 3, 2014 #43 Login wysłany. Do kiedy pojawią się nagrody na kontach?
347K maer Typer A-League Sierpień 18, 2014 #44 Z tego co widzę nagrody już na kontach co najmniej u mnie.
29K al_capone Gangster Sierpień 18, 2014 #45 Wczoraj lista została wysłana do Betsafe. Dzisiaj lub jutro maja byc nagrody na kontach.
29K al_capone Gangster Sierpień 18, 2014 #46 Nagrody na kontach - 2 osoby nie podały poprawnego loginu (musi być w formacie e-mail). Czekam na poprawne dane i wówczas nagrody zostaną dopisane.
Nagrody na kontach - 2 osoby nie podały poprawnego loginu (musi być w formacie e-mail). Czekam na poprawne dane i wówczas nagrody zostaną dopisane.
29K al_capone Gangster Sierpień 21, 2014 #48 Czy ja długo jeszcze będę czekał na moją nagrodę...?? Kliknij aby rozwinąć... Jasno było określone, że należy podać login w formie e-maila. Teraz musisz cierpliwie czekać...
Czy ja długo jeszcze będę czekał na moją nagrodę...?? Kliknij aby rozwinąć... Jasno było określone, że należy podać login w formie e-maila. Teraz musisz cierpliwie czekać...