pestka7
Forum VIP
rozliczył tak jak sponsor konkursu po prostu:
Niech opiekun konkursu odniesie się do tego,bo ja też podałem to w konkursie a nie chcę tu wyjść na oszusta..
Rozliczasz sobie na plus czyli tak jak podał to bukmacher ????
rozliczył tak jak sponsor konkursu po prostu:
Niech opiekun konkursu odniesie się do tego,bo ja też podałem to w konkursie a nie chcę tu wyjść na oszusta..
Podbijam i proszę o wyjaśnienie,w regulaminie dla mnie jest jasne że 1 mecz=1 typ i nie można grać kilku zdarzeń z tego samego meczu w danym dniu.A widzę że sporo ludzi tak robi.To w końcu można dać 2 kupony z tego samego meczu czy nie?
Nie chcę się drapać po nie swoich jajach, ale jesteśmy w trakcie konkursu, więc zmiana regulaminu chyba nie wchodzi w grę? Dla mnie dyskwalifikacja.Gość z linku, który wrzucił levy42 złamał zasadę o maksymalnej dziennej liczbie kuponów. Co w razie takiegoż złamania regulaminu?
Wcześniej nie podobało mi się, że któryś z użytkowników "donosił" na innego, ale trochę mnie niepokoi, że nie kontrolujecie tematów na bieżąco w kwestii dziennej liczby kuponów czy trafnego rozliczenia wyników. Przecież po Mundialu będzie tysiąc kuponów do sprawdzenia, bo ci, co przegrają, zaczną sami sprawdzać zwycięzców i na bank będą błędy.Nie weryfikujemy na bieżąco kuponów (tylko w razie uzasadnionej wątpliwości) Liczymy, że gracie fair play.
Na forum gramy krótką piłką, więc DSQGość z linku, który wrzucił levy42 złamał zasadę o maksymalnej dziennej liczbie kuponów. Co w razie takiegoż złamania regulaminu?
Nie traktuje tego jak donos, a jak moderowanie konkursu przez użytkowników i to mi się podoba, bo się "na coś przydajecie"Wcześniej nie podobało mi się, że któryś z użytkowników "donosił" na innego
???Depozyt też musi być w trakcie trwania konkursu, czy wystarczą 2 zakłady, bo kasę mam tam od dawna?
Tak, należy dokonać depozytu.Depozyt też musi być w trakcie trwania konkursu, czy wystarczą 2 zakłady, bo kasę mam tam od dawna?
10zł? Którym sposobem?10zł to minimalna wpłata w Betsafe.
Dalej nie poprawione.http://forum.bukmacherskie.com/f453/typy-assitalia-108602.html#post4580524
Numer kuponu powinien być #6