maciekpoland
Użytkownik
grupa 7 ogarnięta po 2 kolejkach + tabelka
A dlaczego ma być nie zgodny ? Normalny typ z oferty.Witam. Użytkownicy w mojej grupie (nie wiem jak w innych) podają typy na over/under DANEJ DRUŻYNY. Typ ten jest zgodny z regulaminem? Udinese v Catania - Udinese over 1,5 @ 1.8 Pytam, bo jeśli typy prawidłowe, to sam chętnie pograłbym czasem coś takiego Pozdrawiam.
W ofercie typy są różne. "Dokładny wynik" czy "połowa/koniec spotkania", a jednak tego grać nie wolno. Więc to co proponuje oferta to małe ma znaczenie. Regulamin mówi - czy dany zespół strzeli/nie strzeli gola. Ale o under/over na dany zespół nie ma nic wyszczególnione. Ja chce się tylko upewnić co i jakA dlaczego ma być nie zgodny ? Normalny typ z oferty.
Niewiele wyjaśniłeś. Przykładowe over 1,5 na Udinese również jest typem na mecz, a nie do połowy więc czemu by tego zabronić?under/over na mecz, tak było w poprzednich edycjach. Pestka powinien potwierdzić // mp
Ja w weekend zagrałem Milan over 1,5 i został mecz rozliczony naNiewiele wyjaśniłeś. Przykładowe over 1,5 na Udinese również jest typem na mecz, a nie do połowy więc czemu by tego zabronić?
Czyli over/under na dana drużyne nie mozemy ? Przeciez jest to w ofercie i nie jest to jakis absurdalny bet...?Tak jak w poprzednich edycjach gramy tylko over/under na całe spotkanie
Osoby odpowiedzialne za grupy podliczają typ over na drużynę na Trzeba to jakoś rozstrzygnąć. Regulamin co innego, a wyniki co innego...Tak jak w poprzednich edycjach gramy tylko over/under na całe spotkanie, nie na sume goli danego zespołu
Wydało mi się to logiczne i zgodne z regulaminem. Jest to typ na całe spotkanie, bez żadnych zwrotów. Żaden problem to zmienić, tylko musimy mieć jednoznaczność regulaminu.Osoby odpowiedzialne za grupy podliczają typ over na drużynę na Trzeba to jakoś rozstrzygnąć. Regulamin co innego, a wyniki co innego...