benek_27
Forum VIP
Jeśli nie znajdziesz rozwiązania swojego pytania w regulaminie napisz tutaj. Każde pytanie czy też błąd zostanie szybko rozwikłane.
10 kwiecień to ostatni termin złożenia depozytu, jeśli w ostatnich 90 dniach takiego nie było.depozyt nie moze byc zlozony w marcu-kwietniu przed otrzymaniem samej nagrody?
Jeśli faktycznie tak jest, to bardzo słabo. Pierwotna wersja zamieszczona w pierwszym poście w regulaminie (i jak mniemam w poprzednich edycjach) jest bardziej logiczna: 5 dni w rundzie, 5 kuponów, max 5 zdarzeń i mnożymy AKO wygranych spotkań, nic bardziej prostszego.Tym bardziej, że wszyscy ci którzy już zatypowali tak właśnie to zrozumieli.jesli podamy 5 zdarzen na 1 kuponie i jedno zdarzenie nie wejdzie to trafione AKO z tego kuponu wynosi 0 - ale jesli podamy np 5 singli (jako 5 kuponow) i 4 wejda to mnozymy ich kursy i mamy swoje koncowe AKO, dobrze kombinuje?
Nie nie, za każdy typ nietrafiony jest -100 więc jeśli 2 są na a 3 na to wtedy masz takie oto działanie -200 + załóżmy 210 z trzech typów i ogółem wychodzi Ci 10 za podany kuponZgodnie z regulaminem rozumiem to w sposób, że jak dałem 5 zdarzeń na 1 kuponie i 2 mi nie weszły to i tak liczy mi się AKO z tych 3 które weszły na +. Kwestia czy pozostałe 2 pomijam czy mam za to jakieś ujemne pkt? Duże zamieszanie powstało. Wg mnie logiczne, że jak mam wypisane 5 zdarzeń dla 1 kolejki i pod nimi kurs AKO, no to wiadomo, ze jest to jeden kupon. Jak można pomnożyć AKO z 5 osobnych kuponów? Można je ewentualnie dodać wtedy.
Nie ucięło. Ja widzę. Po prostu masz włączonego ADblocka. Proponuję go wyłączyć na forumhttp://forum.bukmacherskie.com/f442/1-32-pary-1-8-17-03-21-03-a-105135.html
Post numer 9 ucięło mi napis - bukmacher: williamhil
można poprawić?