http://forum.bukmacherskie.com/f442/1-32-pary-17-24-17-03-21-03-a-105137-2.html#post43419261 kolejka (17.03-21.03)
22. Kamillo13 - Mefisto88
Ten mecz jest 21 marca, nie 20.20/03/2014 / 19:00 AIK ₋ Rogle BK - Rogle BK lub remis @2,20
z jednej strony regulamin mówił, że trzeba rozliczyć kupony do wczoraj do godziny 23:00 więc podsumowanie napisałeś po czasie, ale z drugiej strony wygrałeś pojedynek ze mną więc ja przymknę oko na ten punkt regulaminu i niech moderatorzy zadecydują czy awansujesz czy nie...także z mojej strony masz zielone światłoPodsumowanie , niestety robie dopiero dziś, bo nie miałem od 21.00 dostępu do mojego neta, a jak na złość przez smartfona nie mogłem się zalogować , albo mnie wyrzucało. Proszę o uwzględnienie tego , jak tylko przeciwnik i moderator uzna,ze jednak aż tak barzdo nie przekroczyłem warunków regulaminu, i jako że jest to pierwsza runda to proszę o dalszy awans
Ok dzięki, dam Ci oczywiście reputę........ ale widzę ,ze na szczęście Moderator przesunął termin do końca dzisiejszego dnia podliczenie, bo w ogóle niektórzy nie podliczyli. Ale dzięki,!!! Poza tym widzę,że idzie Ci bardzo dobrze w innych konkursach . Powodzenia !!z jednej strony regulamin mówił, że trzeba rozliczyć kupony do wczoraj do godziny 23:00 więc podsumowanie napisałeś po czasie, ale z drugiej strony wygrałeś pojedynek ze mną więc ja przymknę oko na ten punkt regulaminu i niech moderatorzy zadecydują czy awansujesz czy nie...także z mojej strony masz zielone światło
kupon nr 5 to brak meczu, bo nie odbył się w tamtym terminie (nie widze w ogóle wyniku, bo te mecze dopiero od 24tego, a nie 21szego). zatem nie jest podane wymagane 5 typów? co zatem?Kupon numer 4 - 40
Kupon numer 5 -
kupon nr 5 to brak meczu, bo nie odbył się w tamtym terminie (nie widze w ogóle wyniku, bo te mecze dopiero od 24tego, a nie 21szego). zatem nie jest podane wymagane 5 typów? co zatem?