Odpowiedź już padła - dokładna data, czyli również godzina.Opiekun grupy nbd rozliczył mi 4 spotkania na minus bo nie uwzględniłem godziny spotkań , w regulaminie nie ma takiego zapisu
Proszę moda o poprawienie
Data wczorajsza, ale zakłady tyczą się dzisiejszych zawodów ????Napiszę to na wszelki wypadek co by nie było niedomówień. Przy skokach WilliamHill podawał wczorajsza date tj. 08.02 i wpisałem właśnie taką. Chodziło chyba o to, ze 08.02 były kwalifikacje - tego nie wiem, ale data wpisana taka jaka podawał WilliamHill.
Przeciez AKO się liczy wiec jak mozesz miec same remisy ?U mnie w grupie po 1. kolejce beda same remisy, kazdy po 1 pkt.
Podajemy typy tylko na dany dzieńA co zrobić jeżeli konkurencja rozgrywana jest przez dwa dni (np saneczkarstwo)? Nie można wtedy tej dyscypliny podawać?
Myślałem ze biathlon tez sie wlicza do obowiazkowego typu...II kolejka
Złoci medaliści - Chłopy z pola
Moge wymienic typ;
5. 10 Lut 16:00 CET 12.5 km Pursuit Pojedynki / H2H
Ole Einar Bjoerndalen (NOR) ₋ Anton Shipulin (RUS) 1 @ 1.85
Na:
10 Lut 08:00 CET Kombinacja alepejska Pojedynki / H2H
Tina Maze (SLO) ₋ Nicole Hosp (AUT) 2 @ 1.80
I co za tym idzie AKO: 14.75
Sorry za problem
Takie wmagania sponsora ????Że tak zapytam: po kiego pod każdym kuponem pisać nazwę bukmachera skoro i tak możemy brać tylko z jednego? ????
Proszę o uwzględnienie tego przy podliczaniu, dziękuję.
Ale to już jest Twoja interpretacja do której teraz możemy się dostosować co nie zmienia tego, że jest post factum. W regulaminie jest napisane, że nie można grać tego samego typu i my go nie zagraliśmy. To jak są rozliczane zakłady w typach dnia jest bez znaczenia.
Skoro opiekunowie konkursu dokładnie sprecyzowali to nie wiem w czym masz problem :?:Ale to już jest Twoja interpretacja do której teraz możemy się dostosować co nie zmienia tego, że jest post factum. W regulaminie jest napisane, że nie można grać tego samego typu i my go nie zagraliśmy. To jak są rozliczane zakłady w typach dnia jest bez znaczenia.
To już jest raczej Wasz problem bo się patrzy na terminarz zawodów a nie do kiedy buk ma wystawioną ofertę. My również mamy taką śliwkę bo łyżwiarstwo szybkie mężczyzn jest jutro ale to jest nasz błąd i nie płaczemy opiekunowi grupy na PW.Na marginesie, co pisałem na priv opiekunowi naszej grupy przez błędną datę na WH daliśmy typ na zły dzień (Takanashi top3) więc poprosiliśmy o zmianę na Fourcade top3.
4. Typów po podaniu nie można już zmieniać.
Nie wiem gdzie Ty widzisz remis skoro my mamy trafione ako: 2,45 a Wy możliwe do trafienia Ako macie niższe bo tylko @1,45.W związku z tym i tak mamy remis.