Oba kursy wzięte z giełdy z tym że kursów z giełdy nie można łączyć to po pierwsze,a po drugie Chemika nie było dziś nawet w ofercie Betfair Sportbook a po kursie 1,35 przed meczem przyjęto zakłady za kilkanaście Euro.To samo tyczy się meczu Perugii gdzie w zakładce Sportbook kurs jest na poziomie 1,30 a na giełdzie owszem widnieje 1,41 ale jeszcze przez nikogo nie kupione a obrót na całym rynku to 9E więc jak dla mnie to mija się z celem.Od początku podaje kursy z Betfair Sportbook bo to konkurs na kupony a nie handel gdzie userzy wrzucają sobie kursy z giełdy od których trzeba odjąć jeszcze prowizje 6,5% i je po prostu kupić a to że coś jest na stronie giełdy nie oznacza że zagrasz to po tym kursie.Proponuje zapis w regulaminie aby kursy brać tylko z Betfair Sportbook bo branie ich z giełdy to ewidentne oszustwo przynajmniej w niektórych przypadkach.Chyba że będzie ktoś kto będzie sprawdzał każdy rynek i płynność na nim w kontekście danego kursu na kuponie danego useraKupon nr 3
Trefl Sopot - Chemik Police 2 @ 1.35
Ravenna - Perugia 2 @ 1.41
AKO: 1.90
Stawka: 2500j
EWK: 4750j
true :]Jeszcze jedno pytanie a zarazem sugestia z mojej strony.Jak to jest podajemy kursy z Betfair Sportbook czy z Betfair Exchange? bo widzę niektórzy podają sobie kursy z giełdy z tym że nikt nie zaznaczył że wystawiając lay po kursie 1,36 na stronie internetowej w opcji back pojawia się automatycznie kurs 1,35 nawet mimo tego że nikt jeszcze po takim kursie tego meczu nie zagrał.Prosty przykład z tematu użytkownika "akselek"
Oba kursy wzięte z giełdy z tym że kursów z giełdy nie można łączyć to po pierwsze,a po drugie Chemika nie było dziś nawet w ofercie Betfair Sportbook a po kursie 1,35 przed meczem przyjęto zakłady za kilkanaście Euro.To samo tyczy się meczu Perugii gdzie w zakładce Sportbook kurs jest na poziomie 1,30 a na giełdzie owszem widnieje 1,41 ale jeszcze przez nikogo nie kupione a obrót na całym rynku to 9E więc jak dla mnie to mija się z celem.Od początku podaje kursy z Betfair Sportbook bo to konkurs na kupony a nie handel gdzie userzy wrzucają sobie kursy z giełdy od których trzeba odjąć jeszcze prowizje 6,5% i je po prostu kupić a to że coś jest na stronie giełdy nie oznacza że zagrasz to po tym kursie.Proponuje zapis w regulaminie aby kursy brać tylko z Betfair Sportbook bo branie ich z giełdy to ewidentne oszustwo przynajmniej w niektórych przypadkach.Chyba że będzie ktoś kto będzie sprawdzał każdy rynek i płynność na nim w kontekście danego kursu na kuponie danego usera
1 mecz ( singel ) = 1 kuponCo znaczy 1 mecz = 1 typ = 1 kupon? Jezeli dam AKO z 5 meczow, to liczymy to jako 5 kuponów i dzienny limit mam zalatwiony?
Tak ostatniego dnia miesiąca zamykamy 1 etap a co z tym idzie:akonczenie etapu nastepuje ostatniego dnia miesiaca? Wtedy podliczamy stan konta i wybieracie zwyciezcow?