Podałem spotkanie #2 27.12 - 13:30
Mecz: Anderson- Michael van Gerwen
Typ: over 5.5 seta
Kurs: 1.90
Bukmacher: William Hill
które odbędzie sie jutro, mogę podac typ zastepczy? #2 27.12 - 1:30
Mecz: Newton-Thornton
Typ: 2
Kurs: 1.57
Bukmacher: William Hill
jesli tak to wklejcie powyższy typ, Zmienione/Hiro
MŚ BDO trwają 9 dni, PDC aż 16. BDO ogólnie jest organizacją traktowaną gorzej, słabiej, bo też mają słabszy poziom. Gdyby nie Grand Slam to ja praktycznie nie znałbym zawodników i dlatego też mówię otwarcie, że moja wiedza o BDO kończy się na Buntingu i kilku innych nazwiskach. Ciężko coś ogarniać, jeśli z większości turniejów nie ma podstawowych statystyk. A jeśli już są to te duże turnieje są rozgrywane rzadko. Uważam, że tam będzie dopiero loteria i niespodzianki.
Mam pytanie co do typów długoterminowych. Mam MVG ustawionego jako finalistę, gdy Holender wygra to dostaję za to 250 pkt-ów jako dobrze wytypowanego uczestnika finału czy pod pojęciem finalista mam rozumieć zawodnik który zajął w zawodach drugie miejsce?
Tak dla uściślenie, bo chyba nie do końca wynika to z regulaminu.
Mam pytanie co do typów długoterminowych. Mam MVG ustawionego jako finalistę, gdy Holender wygra to dostaję za to 250 pkt-ów jako dobrze wytypowanego uczestnika finału czy pod pojęciem finalista mam rozumieć zawodnik który zajął w zawodach drugie miejsce?
Tak dla uściślenie, bo chyba nie do końca wynika to z regulaminu.
Informujemy, że w przypadku typów długoterminowych będziemy następująco rozliczali typy na 'zwycięzcę' i 'finalistę':
- typ na 'zwycięzcę' oznacza zwycięzcę turnieju
- typ na 'finalistę' oznacza przegranego w finale.
Jeśli ktoś typował jako 'finalistę' pana X, a pan X został zwycięzcą turnieju, wówczas ta osoba nie otrzymuje punktów.