wer890
Użytkownik
zamienilem typ z kursem plx fix it http://forum.bukmacherskie.com/f436/dzien-9-21-12-2013-sobota-101079-2.html#post4104387
/zrobione.
/zrobione.
A masz już kursy na drugi półfinał? Nawet nie wiadomo z kim zagra MVG. Więc jak tylko skończy się ćwierćfinał Wade-Lewis założę tematA gdzie jest temat na 30.12, w ten dzień tez się mecz odbywa.
MŚ BDO trwają 9 dni, PDC aż 16. BDO ogólnie jest organizacją traktowaną gorzej, słabiej, bo też mają słabszy poziom. Gdyby nie Grand Slam to ja praktycznie nie znałbym zawodników i dlatego też mówię otwarcie, że moja wiedza o BDO kończy się na Buntingu i kilku innych nazwiskach. Ciężko coś ogarniać, jeśli z większości turniejów nie ma podstawowych statystyk. A jeśli już są to te duże turnieje są rozgrywane rzadko. Uważam, że tam będzie dopiero loteria i niespodzianki.
To chyba proste. Zwycięzca- zawodnik, który wygrał finał, finalista- drugie miejsce.Mam pytanie co do typów długoterminowych. Mam MVG ustawionego jako finalistę, gdy Holender wygra to dostaję za to 250 pkt-ów jako dobrze wytypowanego uczestnika finału czy pod pojęciem finalista mam rozumieć zawodnik który zajął w zawodach drugie miejsce?
Tak dla uściślenie, bo chyba nie do końca wynika to z regulaminu.