>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

czort 31

czort

Użytkownik
W swoim poście nie napisałem nr kolejki tylko:
II Faza Grupowa - Grupa &quot;N&quot; 04-08-2012
Chemik Police - Eksperci.
Jeśli to za mało proszę o dopisanie nr kolejki nie wiem czy to mus bo regulamin mówi że trzeba pisać nr kolejki:
16. Co musi znajdować się na kuponie drużyny:
- informacja o kolejce (czyli która kolejka),
- z kim rywalizujemy,
- data, godzina rozpoczęcia spotkania/zdarzenia (każdego),
- dyscyplina,
- dokładny typ i kurs,
- AKO naszego kuponu,
- nazwa bukmachera, od którego bierzemy typy - WilliamHill.
ale nie dopisanie nr kolejki nie jest równoważne z niezaliczeniem typu.
Jeżeli przy typie nie ma kursu, informacji jaka to dyscyplina, bądź dokładnej daty typ jest rozliczny jako przegrany. Jeżeli brakuje nazwy bukmachera, informacji z kim rywalizujemy albo AKO to cały kupon jest rozliczany jako przegrany.

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
link: http://forum.bukmacherskie.com/f392/ii-faza-grupowa-grupy-m-i-n-80117.html
&quot;za zle godziny pozostalych zdarzen - jak chcecie sie odwolac, to OK, anuluje je wszystkie&quot;
to się odwołujemy ;)
1. siatkarze byli w ofercie 17:45, dziwi mnie ze teraz przeniesiono na 18:10 - jest to zapewne spowodowane tym, że Australia grała pięciosetowy mecz z Włochami i dlatego było opóźnienie
2. koszykówka - przepraszam, mój błąd - 23:15 a nie 23:45
3. godziny kopiuje z oferty - w oficjalnym programie igrzysk biegi na 10 km - 22:15
4. ręczna i nożna w porządku
Przepraszam za błędy (z czego 2 nie z mojej winy, raz przenieśli mecz, raz zasugerowałem się ofertą) - obiecuje poprawę i proszę o uwzględnienie odwołania.
Jeśli trzeba zmienić to:
04.08.2012 18:10
siatkówka mężczyzn
Rosja - USA
koszykówka mężczyzn
04.08.2012 23:15
Nigeria - Argentyna
bieg mężczyzn na 10,000m
04.08.2012 22:15
Ukończy na podium
Obiecuje poprawę - będę wstawiał godziny z programu igrzysk, nie z oferty, mam nadzieje do samego finału konkursu ;)

czort 31

czort

Użytkownik
Z tymi godzinami to taka sprawa że 80% zdarzeń jest o innych godzinach niż deklarowane a przy różnicy między Londynem a Warszawą to też można się pomylić mimo że to tylko godzina.

paint12 130

paint12

Użytkownik
No o te czasy spotkań nie powinniście się czepiać bo niektóre albo są opóźnione albo przeniesione na pare godzin wcześniej...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
@timon, zgadza się. Tylko jeden będzie uznany.
Cała reszta poprawiona. I jeszcze jedno w tej kolejce po raz ostatni poprawiamy brak kolejki, godziny etc. Jesteśmy na takim etapie, że każdy powinien znać zasady konkursu. Jeśli nie, to bardzo mi przykro.

czort 31

czort

Użytkownik
Wczoraj postawiłem zdarzenie z wyścigu kolarstwa torowego omnium bo na stronie williamhill było że jest wczoraj co się okazało wczoraj były trzy konkurencje i trzy dziś podobnie jest dziś na stronie williamhill jest że dziś są walki o medale na 400m mężczyzn a w programie igrzysk jest że finały są jutro.

paint12 130

paint12

Użytkownik
no bo tak sa oni daja czas kwalifikacji na stronie co innego finały które możesz zobaczyć na oficjalnej stronie igrzysk

Do góry Bottom