>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, propozycje, niezgodności w konkursie

edyp 186

edyp

Użytkownik
Odpowie mi ktoś dlaczego moje typy rozliczone zostały na minus skoro podałem kilkanaście przykładów innych typów, które zostały rozliczone pozytywnie, mimo że nie różnią się niczym w formie ich podania od moich typów?

edyp 186

edyp

Użytkownik
Dlaczego jestem ignorowany? Chcę tylko i wyłącznie poznać powód dla którego moje typy zostały rozliczone na minus. Czy tak ciężko odpowiedzieć szanownym Panom moderatorom?

Otrzymane punkty reputacji: +4
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2916082

Proszę o poprawienie tego podliczenia na 384 pkt.

Kupon odnosi się do 2 zdarzeń. Każde weszło:

195 + 189 = 384 pkt.

wg regulaminu jest 100 pkt dodatkowych za trafiony typ poparty kuponem...A zatem trafiony 1 typ poparty kuponem i trafiony 2gi typ poparty kuponem.

Regulamin:

d) w przypadku zagrania kuponu w Tobet z danym spotkaniem otrzymujemy +100pkt (w przypadku trafionego typu). Minimalna stawka na kupon to 30zł

edyp 186

edyp

Użytkownik
Żaden pkt regulaminu nie mówi o tym, że trzeba dopisać, że typy brało się z Tobetu..
Dopiero od 16 czerwca moderatorzy przy 1 poście na każdy dzień dopisują, że brak buka to -100.
W związku z tym uważam, że moje typy z 13, 14 i 15 czerwca powinny zostać rozliczone pozytywnie. Zwłaszcza, że wysłałem kilkanaście linków do innych typów z dni wcześniejszych niż 16 czerwiec i też zostały rozliczone pozytywnie.

edyp 186

edyp

Użytkownik
Widzę, że nie dajecie za wygraną...
http://forum.bukmacherskie.com/f380/regulamin-konkursu-euro-cup-76510.html#post2916921
jeszcze przedwczoraj tj 17 czerwca tego posta nie było... ???? nie wiem skąd w takim razie w nim data 13.06... no ale trudno widocznie ktoś ma za mało honoru, żeby przyznać się do błędu i próbuje się za wszelką cenę wywinąć... 3 dni nikt nie raczył odpowiedzieć na moje pytania, a teraz pewnie będzie gadka, że od tygodnia ten pkt był dopisany do regulaminu i nie wiadomo o co robię problem ???? spoko, straciłem szacunek do moderatorów tego forum, a był on przez 5 lat czytania tego forum bardzo wysoki :]

P 58

pyzza

Użytkownik
Mam błąd w rozliczeniu z dnia 13.06.2012r powinno być +248 a nie + 148, czyli 100 punktów więcej.

Łącznie jak zliczyłem powinienem mieć 294 punkty. Jeden błąd był, ale jak wy w ogóle to dodaliście? Do poprawy.

PS. Dla wszystkiego sprawdzę jeszcze raz i dam edita albo kolejny post wpiszę.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Pyzza, zgadza się, wskakujesz do TOP
@Niestety, admini i Tobet to w tymże przypadku Bogowie, więc nie zmienimy tego już, dzięki.

P 58

pyzza

Użytkownik
adqs jak mozesz poczekaj jeszcze kilka godzin na jakieś zgłoszenia i zmień tabelę.

Wolę żeby wszysto było wpisane w dokumentację, a nie się tłumaczyć czemu typuję skoro nie ma mnie na oficjalnej liście.

Do góry Bottom