Mogłeś to zrobić tylko do wczoraj do 23.59 (zgodnie z regulaminem)Jak mam podliczyć pojedynek?
LOOLRegulamin jest wiążący:
11. Typy/kupony podliczamy sobie sami. Nie ma edycji postów, każdy post w przypadku podliczania należny napisać poprzez cytowanie i napisać bilans danego kuponu/typu (jeśli nie weszło -100j i bilans łączny zagranych kuponów/typów). Tak samo gdy kupon/typ wszedł, podajemy bilans kuponu oraz łączny. Bilans musi zostać podliczony do godziny 24 w niedzielę.
Nie do końca. Wygrałem w swojej parze, a nie zostałem uwzględniony w drabince na 1/16. Powinienem być chyba w parze nr 5, gdzie w tym miejscu jest Jacio jako LL.Poprawione, już powinno być wszystko ok.
Skoro było podane,że runda trwa (27.02-06.03.2017) to wyszedłem z założenia,że podsumowanie zrobie 06.03 a to było wczoraj.Nie zrobiłeś podsumowania/bilansu po oddaniu wszystkich 5 typów.
Jeżeli każda runda trwa od poniedziałku do niedzieli i w poniedziałek zaczyna się kolejna a w regulaminie jest napisane że typy należy rozliczyć do niedzieli to chyba logiczne jest że ktoś się machnął w dacie. Nie mogę już czytać tych żalów i podpierania się tym że ktoś napisał do 6 a nie do 5. Jakoś pozostałej części regulaminu już nie umiecie czytać.Skoro było podane,że runda trwa (27.02-06.03.2017) to wyszedłem z założenia,że podsumowanie zrobie 06.03 a to było wczoraj.
Wracam wieczorem z roboty i zonk po zabawie.
To data powinna być raczej do 05.03 i wtedy wszystko byłoby jasne
Ponawiam pytanie .2. Baku193 - Doberman
1#
Bristol - Norwich 2 @@ 2,50
2#
Huddersfield - Aston Villa 1 @@ 2,05
3#
QPR - Barnsley 2 @@ 3,75
Brak Bukmachera więc według Regulaminu -300?