Z
0
zaufajradom
Użytkownik
Witam, prosze o usuniecie mojego postu z 19:28. Przepraszam, gdyz korzystam z telefonu i doszlo do zdublowania. Pozdrawiam
Przy nowej tabeli będzie już uwzględniony ten punkt.http://forum.bukmacherskie.com/f...ml#post6026337 Czy w przypadku meczu Czechy-Chorwacja nie powinien być przyznany punkt za wytypowanie 1-1(skończyło się 2-2)- za ogłoszenie remisu? edit: tak masz 1 pkt więcej - Robson1416
W czym problem? W regulaminie był zapis o tym, jak będzie wyglądało dobieranie w pary. Jeśli masz pytania nt konkursu to po to jest ten temat żeby je tu zadawać. Wiadomości prywatne są zablokowane, dopóki użytkownik nie ma 10 postów (chyba że ostatnio się coś zmieniło). Nie ma znaczenia, czy ktoś jest nowy czy stary - warunkiem jest merytoryczne uczestnictwo w życiu forum.Jestem niezadowolony z tego turnieju. Zdaje się że coś nie gra w regulaminie i z regulaminem. Dodatkowo brak mozliwosci kontaktu po przez złe moderowanie forum . Chyba się wycofam. Tu chodzi o zwykłą sprawiedliwość. Starzy znajomi grają przeciw nowym Formułowiczom. Ja jako nowy - nie mam mozliwości kontaktu z kimkolwiek a jak piszę to tylko do moderatorów - którzy....nie odpowiadają. Jeżeli tworzenie par miało i tak wygląda - to DLACZEGO NIE NAPISALIŚCIE W REGULAMINIE - ŻE TO ZABAWA DLA STAŁYCH ( i starych) BYWALCÓW FORUM. Bym sobie odpuścił. Jest wiele zastrzeżeń...ale nie chce mi się pisać - bo to tylko zabawa i tak ją traktuję.
Nie ma poprawek od II kolejki.Proszę o poprawę mojego typu: Portugalia vs Węgry Wynik: 2:0 Pierwszy gol: Portugalia Under/over: over / ma być under Wynik pierwszej połowy: 1:0 Dziękuję i pozdrawiam
SkasowaneWitam, prosze o usuniecie mojego postu z 19:28. Przepraszam, gdyz korzystam z telefonu i doszlo do zdublowania. Pozdrawiam
To ja może odpowiem. Jesteś w parze z kolegą Vostock. Ty masz PW, on ma PW. Także nie rozumiem.Jestem niezadowolony z tego turnieju.
Zdaje się że coś nie gra w regulaminie i z regulaminem. Dodatkowo brak mozliwosci kontaktu po przez złe moderowanie forum . Chyba się wycofam.
Tu chodzi o zwykłą sprawiedliwość.
Starzy znajomi grają przeciw nowym Formułowiczom.
Ja jako nowy - nie mam mozliwości kontaktu z kimkolwiek a jak piszę to tylko do moderatorów - którzy....nie odpowiadają.
Jeżeli tworzenie par miało i tak wygląda - to DLACZEGO NIE NAPISALIŚCIE W REGULAMINIE - ŻE TO ZABAWA DLA STAŁYCH ( i starych) BYWALCÓW FORUM.
Bym sobie odpuścił.
Jest wiele zastrzeżeń...ale nie chce mi się pisać - bo to tylko zabawa i tak ją traktuję.
Czyli nie mogę połączyć sił z nbd? Cyrk na kółkach według mnie, nie znałem tu nikogo, więc zgłosiłem się sam, trafiłem na jakiegoś amatora co nagle olał temat ???? i już na starcie mogę skończyć zabawę na forum to po co jest ten temat, że mój partner nie oddał typów? nie olał pierwszej kolejki tylko drugą i ja musze być pokrzywdzony eheJest już zbyt późno na zmiany par. Jeśli zgłosicie w odpowiednim temacie to będziecie brani pod uwagę w tabeli, ale żadnych zmian par już nie będzie.
Dostałem wiadomość, że możemy się połączyć, tylko musimy się jeszcze raz zgłosić jako wspólna drużynaCzyli nie mogę połączyć sił z nbd? Cyrk na kółkach według mnie, nie znałem tu nikogo, więc zgłosiłem się sam, trafiłem na jakiegoś amatora co nagle olał temat ???? i już na starcie mogę skończyć zabawę na forum to po co jest ten temat, że mój partner nie oddał typów? nie olał pierwszej kolejki tylko drugą i ja musze być pokrzywdzony ehe
A dlaczego winni są organizatorzy, że trafiłeś na takiego kogoś? Jak pisałem, było losowanie.Czyli nie mogę połączyć sił z nbd? Cyrk na kółkach według mnie, nie znałem tu nikogo, więc zgłosiłem się sam, trafiłem na jakiegoś amatora co nagle olał temat ???? i już na starcie mogę skończyć zabawę na forum to po co jest ten temat, że mój partner nie oddał typów? nie olał pierwszej kolejki tylko drugą i ja musze być pokrzywdzony ehe
To zgłosiłem nas pod nazwąDostałem wiadomość, że możemy się połączyć, tylko musimy się jeszcze raz zgłosić jako wspólna drużyna
Jakoś ogarnąłem ????http://forum.bukmacherskie.com/f552/3-kolejka-19-22-06-2016-a-134942-2.html#post6031268
sorry dla gościa który to sprawdza , język po całości ten post z typami ..
I jeszcze jedna sprawa, chodzi o ewentualne nagrody, oprócz wpłaty do bukmachera jest aktywność na forum. Zalecam zaangażować się w dyskusję, żeby potem nie było na koniec żadnego problemu z otrzymaniem nagrody. Nie chodzi tu o spamowanie, a o przemyślenia na temat typu.b) awans do 2.fazy uzyskuje najlepszych 25 par w klasyfikacji generalnej 1.etapu oraz zwycięzcy 3 kolejek fazy grupowej
c) jeśli zwycięzcy danej kolejki znajdują się w TOP 25, to awans wywalcza 1.niepremiowana awansem drużyna itd
Tabela już jest, dalej bawi się 28 zespołów. Temat na 4. kolejkę konkursu jest otwarty i można typować.Tabela pojawi się niebawem, 4 kolejkę będzie można typować jak pojawi się tabela.
są dzielone, będzie tabela niedługo poprawionaA jak to jest z tym dzieleniem punktów po pierwszym etapie? :razz:
Nie biorę udziału w konkursie i coś mi się pomieszało. Chciałem szybko zrobić to robiłem dwa razy ???? Już poprawiłem. Jakby coś się jeszcze nie zgadzało to pisać.są dzielone, będzie tabela niedługo poprawiona
Będzie to poprawione po kolejnej kolejce. Sumada podzielił punkty, nie przestawił kolejności. Poprawimy to po kolejnej turze.Miejsca drużyn się nie zgadzają, ktoś kto ma 150 punktów jest niżej od tego co ma 145
Kolejkę wygrywa jednak zespół Para 2. Tabela jest zmieniona. Wedle regulaminu:1/8 finału - 1 miejsce : FB
Mam pytanie odnośnie nagrody czy będzie te 100zł podzielone po 50zł ?
W Parze 2 29 punktów zdobył zilzil, w FB 28 punktów -Kulfon-.* W przypadku takiej samej ilości punktów w danej kolejce o zwycięstwie decyduje :
a) najlepszy wynik gracza w parze :
1.drużyna gracz A - 33pkt gracz B - 29pkt
2.drużyna gracz C - 31pkt gracz D - 31 pkt
Wyższe miejsce zajmuje 1.drużyna, gdyż gracz A zdobył najwięcej punktów z zainteresowanych drużyn
b) w przypadku braku rozstrzygnięcia na podstawie powyższego podpunktu decyduje czas napisania postów przez uczestników. Kto pierwszy podał typy - wygrywa.
Nagrody są dla zespołu, czyli jak pisze np. nagroda za 1 miejsce to 500zł otrzymują osoby na 2 osoby, czyli po 250zł każdy.