Wielkie podziękowania dla Tommyego, który po każdej kolejce na bieżąco dodawał tabelę.7gr podliczona
Raczej chodzi o to ze w jednym pojedynku nie oddales typów i za to miales -3 pkt i dlatego Ci wychodzi taki wynikGrupa 5
10 pojedynkow wygrałem to powinno być 30 pkt a nie jak jest 27 do tego
W tym meczu było 2-0 czyli nie pokryło handicapu.
Kurs z 7,12 na 4,81.
Mimo tego i tak wygrałem swoj ostatni pojedynek, Grzesiu przyjzyj sie temu.
Typy podałem o punkt 8 według zegara na komputerze na forum wyświetliło 7:59 stąd ten brak typów, trochę śmieszna sytuacja bo odbiera mi w tym przypadku pierwsze miejsce w grupieRaczej chodzi o to ze w jednym pojedynku nie oddales typów i za to miales -3 pkt i dlatego Ci wychodzi taki wynik
Podobna sytuacja u mnie byla z tym ze pomylilem kolejke. W sumie wedlug mnie powinienes miec 0, bo podales jednak typy a nie olales kolejke. Pisz do opiekuna ????Typy podałem o punkt 8 według zegara na komputerze na forum wyświetliło 7:59 stąd ten brak typów, trochę śmieszna sytuacja bo odbiera mi w tym przypadku pierwsze miejsce w grupie
trochę śmieszne jest również że zgłaszasz to dopiero teraz, bo mowa o 4 kolejce a tabela była wstawiana po 8 i dobrze wiedziałeś z kim jak stoisz na finiszu w którym de facto była bardzo wyrównana walka między 4 osobami.Też sobie na koniec podałem typy na luzie już w pierwszy dzień kolejki nie czując większego zagrożenia, wiedziałem że nikt nie pójdzie na wysokie Ako ryzykując upadek z podium i też tak było.Typy podałem o punkt 8 według zegara na komputerze na forum wyświetliło 7:59 stąd ten brak typów, trochę śmieszna sytuacja bo odbiera mi w tym przypadku pierwsze miejsce w grupie