Zauważyłem, że nie zostały mi doliczone dwa punkty za kupon w 9 kolejce. Co prawda podgląd screena jest już nie dostępny (jak trzeba mogę zrobić nowy), bo są one usuwane z serwera po 5 dniach, ale dwa posty wyżej jest podany numer kuponu.
Dodałem typy kolejki przed jej rozpoczęciem czyli przed godziną 18:00, a wyświetlona jest godzina 18:36. Możliwe, że to błąd serwera czy czegoś, ale zgłaszam zawczasu żeby nie było wątpliwości.
Wszystkie nagrody za kolejki od 6 wzwyż plus klasyfikacja generalna zostaną dopisane po zakończeniu konkursu.
Podobnie jak jakieś zaległe nagrody z 1-5
Zrobiłem depozyt od razu na początku konkursu, czyli 11.09.2015 r. Jak to się ma do tego zapisu w regulaminie? Co prawda 90 dni już minęło, ale teraz te 90 dni od lub do jakiej daty liczyć?
Zrobiłem depozyt od razu na początku konkursu, czyli 11.09.2015 r. Jak to się ma do tego zapisu w regulaminie? Co prawda 90 dni już minęło, ale teraz te 90 dni od lub do jakiej daty liczyć?
Dobre pytanie , bo ja miałem tak samo tzn. zalozone konto w okolicach wrzesnia i dokonany depozyt , a w sumie na poczatku konkursu za 3 kolejke i tak nie otrzymałem bonusu ...
Ostatnia kolejka podliczona. Zanim opublikuje TOP5 i końcowa tabele proszę forumowiczów o przepatrzenie swoich postów i w razie błędów zgłaszanie tego na PW.