M
0
maniek_kutno
Użytkownik
Gdzieś mam co wy wiecie bo nic tak naprawdę nie wiecie. Chodzi mi o samą organizację... robienie ligi na 15 osób po to tylko żeby sobie zagrać i......... nie miało to nic na celu....Ok, ok. Wszyscy wiemy, że jesteś najlepszy i bardzo nam przykro, że nie wygrasz turnieju. Swoją drogą załośnie wygląda jak bardzo się boisz pojedynku z D910.
bzdura !! Swoją drogą to Ty bardzo mało wiesz o naszych meczach z dawidekooooo, gram z nim w lidze od kilku miesięcy i różnie układały się nasze mecze, różne PL i TR jakie graliśmy.
Jeśli mówisz i wspominasz o żałosnym podejściu to luknij kto oddał walka i za co byłeś zganiony przez jednego z graczy.
Taka jest moja decyzja - rezygnuję nie z tego wzdlędu że się boję grać z dawidem, bo się nie boję i podejrzewam, że nie jeden jeszcze mecz przed nami.
Nie uważam się za najlepszego bo grałem z Grzegorz76, shadow1996 i wieloma innymi graczami, którzy są zdecydowanie lepsi aniżeli ja.
Udowodniłem jednak, podobnie jak i dawid w 1 fazie gry, że jesteśmy czołowymi postaciami tych rozgrywek i uważam, że specjalnie ustawiliście tak pary bym własnie z nim zagrał ???? jednak nie potraficie się do tego przyznać ????