Faktycznie, w ogóle nie uwzględniłem półfinalistów, teraz wszystko się zgadza.michau w temacie o nagrodach napisał :
W puli IV edycji mamy osiem kont VIP oraz 8 000 000 $ wirtualnej gotówki !
Dla zwycięzcy:
konto VIP + 2 000 000 wirtualnych $
Dla finalisty:
konto VIP + 1 000 000 wirtualnych $
Dla ćwierćfinalistów:
po 750 000 wirtualnych $
Dla zawodników 1/8 finału:
po 250 000 wirtualnych $
Dodatkowo:
2 konta VIP dla osób, które zdobędą najwięcej punktów w fazie grupowej w obu grupach*
konto VIP dla osoby która zdobędzie najwięcej frejmów w 1/8 finału**
konto VIP dla osoby, która zdobędzie najwięcej frame'ów w ćwierćfinale**
Rozumiem, że lepiej odpaść w ćwierćfinale niż w półfinale bo półfinaliści nie dostają nic ?????
A może ja coś źle zrozumiałem :jezora:
Ass postąpiłeś moim zdaniem nieco nie fair. to, ze masz zapewniony awans, nie upoważnia Cię do "oddawania" spotkań. gracze, którzy są na granicy awansu (czyli ja, Gostyniak czy Kępik) mogą poczuć, że faworyzujesz figusa, dając mu za darmo 3 punkty i przedłuzając szanse na awans, a nas spychając na miejsca under8:] co prawda wiele się jeszcze moze zmienic, moze akurat awansuję,a może rzutem na taśme wyprzedni mnie wlasnie figus dzięki Twoim oddanym punktom:] Rozumiem walkower przy stanie 3-0, ale przy 2-1 jest to dla mnie nie do przyjęcia:] chocby nie wiem co się działo w tym 3cim frejmie:] zapewne nie czekają Cię żadne konsekwencje, ale moim zdaniem w takich sytuacjach należałoby karać zawodników odjęciem np. 3 punktów. Jeśli uważasz, że nie mam racji - postaw się w mojej sytuacji i pomyśl. Pozdro!Assitalia - figus89 1-3 (71:60, 3:65, 64:65, wo:1)
po tym co sie stalo w 3 frejmie nie miałem siły i ochoty grać czwartego...
wpisane by Ass
w 100% zgadzam się z TobąAss postąpiłeś moim zdaniem nieco nie fair. to, ze masz zapewniony awans, nie upoważnia Cię do "oddawania" spotkań. gracze, którzy są na granicy awansu (czyli ja, Gostyniak czy Kępik) mogą poczuć, że faworyzujesz figusa, dając mu za darmo 3 punkty i przedłuzając szanse na awans, a nas spychając na miejsca under8:] co prawda wiele się jeszcze moze zmienic, moze akurat awansuję,a może rzutem na taśme wyprzedni mnie wlasnie figus dzięki Twoim oddanym punktom:] Rozumiem walkower przy stanie 3-0, ale przy 2-1 jest to dla mnie nie do przyjęcia:] chocby nie wiem co się działo w tym 3cim frejmie:] zapewne nie czekają Cię żadne konsekwencje, ale moim zdaniem w takich sytuacjach należałoby karać zawodników odjęciem np. 3 punktów. Jeśli uważasz, że nie mam racji - postaw się w mojej sytuacji i pomyśl. Pozdro!
Pierwszy z ósmym, drugi z siódmym itd.W jaki sposób dobrane będą pary w następnej fazie rozgrywek?
Odbędzie się losowanie par (1 osoba z gr. A i 1 osoba z gr. B) czy może:
A1 - B8
A2 - B7
A3 - B6 itd... (litera - nr grupy, cyfra - miejsce osiągnięte) ?
Zależy od sytuacji.co w razie nierozegrania pojedynku do ostatniego dnia fazy grupowej?
Jak widzisz ten user ma tylko 7 meczy więc zapewne zakończy z banem i wtedy Ty na pewno na tym nie stracisz.sytuacja jest taka, że chyba od tygodnia wysyłam PW do marciniw1 i wciąż nie mogę się doczekać na odpowiedz :/