29K al_capone Gangster Listopad 30, 2011 #221 Lista za klasyfikację końcową została dzisiaj wysłana. W ciągu najbliższych godzin otrzymacie freebety.
Lista za klasyfikację końcową została dzisiaj wysłana. W ciągu najbliższych godzin otrzymacie freebety.
B 178 becks-59091 Użytkownik Listopad 30, 2011 #224 Jest jest Trzeba to jakos dobrze wykorzystac. ????
91,5K grzesio Forum VIP Grudzień 1, 2011 #225 Tez bonus za typowanie wszystkich kolejek to jest freebet ma sie rozumieć ?? Czyli to co wygram jest moje [po odliczeniu stawki] .....
Tez bonus za typowanie wszystkich kolejek to jest freebet ma sie rozumieć ?? Czyli to co wygram jest moje [po odliczeniu stawki] .....
888 brooklynbounce Użytkownik Grudzień 1, 2011 #226 Tez bonus za typowanie wszystkich kolejek to jest freebet ma sie rozumieć ?? Czyli to co wygram jest moje [po odliczeniu stawki] ..... Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie tak jak piszesz.
Tez bonus za typowanie wszystkich kolejek to jest freebet ma sie rozumieć ?? Czyli to co wygram jest moje [po odliczeniu stawki] ..... Kliknij aby rozwinąć... Dokładnie tak jak piszesz.
2,5K konrad140 Forum VIP Grudzień 3, 2011 #227 można rozbić tego freebeta na dwa zakłady ? bo postawiłem za połowę i chyba druga przepadła ????
9,1K obserwator-m Forum VIP Grudzień 3, 2011 #228 można rozbić tego freebeta na dwa zakłady ? Kliknij aby rozwinąć... Nie, no przecież wybierasz, z którego zakładu chcesz skorzystać...
można rozbić tego freebeta na dwa zakłady ? Kliknij aby rozwinąć... Nie, no przecież wybierasz, z którego zakładu chcesz skorzystać...
2,5K konrad140 Forum VIP Grudzień 3, 2011 #229 Nie, no przecież wybierasz, z którego zakładu chcesz skorzystać... Kliknij aby rozwinąć... nom , ale trzeba było wpisać stawkę więc wpisałem połowę. jak stawiałem freebeta za 2 miejsce w kolejce to właśnie wybierałem darmowy zakład i nie można było wpisać stawki.
Nie, no przecież wybierasz, z którego zakładu chcesz skorzystać... Kliknij aby rozwinąć... nom , ale trzeba było wpisać stawkę więc wpisałem połowę. jak stawiałem freebeta za 2 miejsce w kolejce to właśnie wybierałem darmowy zakład i nie można było wpisać stawki.