krzysztofix
Użytkownik
Sobotnie typy podliczone, mnożecie przejrzeć, czy nie ma błędów.
Pozdr.
Pozdr.
Nie to żebym chciał sie przyczepić .
Ale spotkanie
Arsenal - Liverpool kurs na typ 2 ciagle wynosił 2.75
a moderator simons dał kurs 3,00 , strona 5ta , dla ułatwienia 2 kolejka
z ciekawosci chcialem zapytać , czy te kursy pozniej beda sprawdzane , a w przypadku zawyzenia kursu co może groźic ?
pozdrawiam
Pasowałoby podliczyc poniedziałkowy mecz MU i byłby kolejka z głowy.
// pasowałoby najpierw sprawdzić, a później pisać
Podliczone wczoraj wszystko.
Hit kolejki: Arsenal Londyn - Liverpool FC 2 - 2,75Poproszę o powtórne podliczenie AKO z 2 kolejki:
// a trzeba coś powtórnie podliczać ?
patrz punkt 6. regulaminu konkursuHit kolejki: Arsenal Londyn - Liverpool FC 2 - 2,75
1. Aston Villa - Blackburn - 1 - 1,75
2. Manchester UTD - Tottenham - X 4,00
3. Wolves - Fulham - 1 - 2,25
4. Hull - Crystal Palace X - 3,40
5. Peterborough - Ipswich X - 3,60
6. Preston - Exeter - X 3,80
7. Charlton - Scunthrope - 1 1,80
AKO: 21,66 ???
Według moich obliczeń.
2,75*2,75*1,75*2,25 = 29,78
z tego co widzę oddałeś typy dopiero na II kolejkę , a tabela póki co jest po 1 więc stad Cie nie ma spokojnieNie ma mnie w tabeli. Dlaczego?
// może dlatego, że to jest tabela po I kolejce, w której nie typowałeś? ????
To jeden Freebet,nie możesz go podzielić,musisz go wykorzystać na "singiel" czyli zakład pojedynczy,masz czas aż do grudnia,więc nie musisz się spieszyć,wykorzystujesz go w prosty sposób,klikasz wydarzenie,które Cię interesuje,pojawia Ci się w prawym górnym rogu,pod spodem wyświetli Ci się,że masz jeden bonusowy zakład i czy chcesz go wykorzystać,ja już swój przegrałem,życzę Ci więcej szczęścia,spróbuj znaleźć jakiś fajny kurs,bo jak wiesz Freebetu nie powinno się wykorzystywać na kurs mniejszy niż @2,0,bo jak wiadomo zostaje Ci tylko zysk z tego zakladu,stawka jaką jest bonus przepada,nie odpisałem Ci w nocy na priv,bo otworzyłem i pózniej zapomniałem,Powodzenia !Witam, freebety w william hill to jeden darmowy zaklad za całą pule czy można rodzielić na kilka ? z góry dzieki za odpowiedz.
pozdr.Zwycięzcy kolejek oraz z miejsc 2 i 3 proszone są o podawanie loginów z William Hill do mnie na PW. W treści proszę wpisać login z WH - wysokość nagrody