podbijam, też wyjeżdzamJest szansa na założenie dzisiaj tematu do typowania 8 kolejki?
Jutro wyjeżdżam na weekend majowy i raczej nie będę miał możliwości typowania ????
ale hit kolejki jest zupełnie inny. podaj na PW jaki typ dać to podmienięWitam
Bardzo proszę o usunięcie z mojego typowania 8 kolejki usunięcia słowa Liverpool w typie dnia gdyż ma zostać sam X, korzystałem z szablonu wczesniejszej kolejki i zapomniałem usunąc.
Z góry dziękuję
2 punkty z regulaminu:kolejek bedzie faktycznie 10 tak jak w regulaminie?
bo w Premier League zostala 1 do konca, a nizsze ligi zaczynaja play-offy.
11. Konkurs rozpoczynamy 15.03.2014r. Trwał będzie do końca sezonu.
12. Aby być uwzględnionym w końcowej klasyfikacji należy oddać typy przynajmniej w 7 spośród 9
podliczymyStrasznie sie meczylm piszac z fona, ledwo mi sie udalo, kursy oczywiscie byly brane z oferty przedmeczowej. Napisalem posta na styk: forum.bukmacherskie.com/f445/9-kole...ill-08-11-05-2014-a-107260-3.html#post4479254 , ale mam nadzieje, ze podliczycie - staralem sie napisac od rana juz, ale przegladarka co chwile wysiadala.
zaliczymyhttp://forum.bukmacherskie.com/f445/9-kolejka-angielska-pilka-w-najlepszym-wydaniu-z-william-hill-08-11-05-2014-a-107260.html#post4474224
Podałem mecz QPR - Wigan, który jest jutro. Zaliczycie wyjątkowo czy nie ma opcji?