Ponawiam, bo widzę, że ktoś każe mi się zapoznać z regulaminem. Po prostu przypadkowe przestawienie.Witam, przepraszam, że dopiero po zakończeniu 5. kolejki, ale dopiero teraz zauważyłem, że przez przypadek przestawiłem hit kolejki z meczem Evertonu, czy mogę jeszcze liczyć na zmianę?
Everton powinien być pod 1, a Liverpool oczywiście w hicie.
http://forum.bukmacherskie.com/f445/5-kolejka-angielska-pilka-w-najlepszym-wydaniu-z-william-hill-12-13-04-2014-a-106332-3.html#post4400901
Jest poprawnie, moje niedopatrzenie. Kurs 10,00 jako 5,00. Przepraszam za posty.Proszę zweryfikować wyniki z 5. kolejki - http://forum.bukmacherskie.com/f445/5-kolejka-angielska-pilka-w-najlepszym-wydaniu-z-william-hill-12-13-04-2014-a-106332-4.html#post4401450
Według moich wyliczeń te typy są poprawne:
5. Milwall - Watford X i over 2,5 10,00
6. MK Dons - Crawley X2 1,75
7. Stevenage - Colchester 2 4,00
Co daje AKO = 70
poprawki robimy tylko i wyłącznie przed rozpoczęciem spotkania. u Ciebie poślizg jest dość dużyPonawiam, bo widzę, że ktoś każe mi się zapoznać z regulaminem. Po prostu przypadkowe przestawienie.
Będzie liczona 6 kolejka to będziesz pytał.zaglada tu opiekun??
sympatyczny kolego pijesz do moich typów... Kursy na te mecze były takie jak napisalem w poście, np. możesz na livesports.pl sobie sprawdzić jaki był kurs na Burton (tam akurat jest jeszcze 3,50), a mecz Arsenalu możesz sobie sprawdzić na oddportal lub jak wolisz napisz do supportu WHmam policzona 6 kolejke. do kogo moglbym wyslac na pw jutro rano? mam zastrzezenia do spotkania.
Hull - Arsenal(-1) - typ 2 kurs 3.25??
i Burton(-1) - Hartepool - typ 1 kurs 3.5??
prosilbym o sprawdzenie dokladne.
sympatyczny kolego tak o twoje typy chodzi. i jakos sie nie zgadza. bo na Arsenal wychodzi kurs 3.1w handi-1. to co juz tego meczu na livesport nie da sie sprawdzic tylko fo WH mam pisac? a zapytam zebys wiedzial.sympatyczny kolego pijesz do moich typów... Kursy na te mecze były takie jak napisalem w poście, np. możesz na livesports.pl sobie sprawdzić jaki był kurs na Burton (tam akurat jest jeszcze 3,50), a mecz Arsenalu możesz sobie sprawdzić na oddportal lub jak wolisz napisz do supportu WH
pozdr
Ehh ilość typów do każdej ligi się zgadza, mecz hitowy jest także zawarty w poście, gdybym nie opisywał typów cyferkami to zapewne by było uznane...poprawki robimy tylko i wyłącznie przed rozpoczęciem spotkania. u Ciebie poślizg jest dość duży
nie pisalem zlosliwie. racja ze kursy sie szybko zmieniaja. podliczalem 6 kolejke i dobrze zlapales takie handi. tylko lapac takie okazje.Jak dobrze wiesz kursy sie zmieniają i nie jest powiedziane ze na koncu musi być ten który był najwyższy... Ja spisałem taki kurs jaki był w danym momencie. Jeśli chcesz to na PW wyślij mi swoj e-mail to wyśle ci skan z oddsportal zebys widział dokładnie jaki był kurs na ten mecz...