powinno byc tak, ze 3 dni czekania na login i koniec, komu zalezy napewno przez te 3 dni znajdzie czas by zajrzeć do dzialu z konkursemDruga sprawa to taka, że prawdopodobny zwycięzca nie logował się na forum od ponad tygodnia więc może być problem z zebraniem loginów.
no niekoniecznie, ja trafiłem na tydzień do szpitala. i akurat miałem smartfona i byłem przytomny , różne są sprawy w życiu, jak ktoś myśłi że jest zero , jedynkowo, to dopiero uczy się pokory. myślę ,że termin 2 tygodniowy (lub 3) to przyzwoita sprawa na czekanie i tak ten freebet jest ważny miesiąć więc spokojnie jest gdzie go postawić ...powinno byc tak, ze 3 dni czekania na login i koniec, komu zalezy napewno przez te 3 dni znajdzie czas by zajrzeć do dzialu z konkursem
Prawdopodobny zwyciezca czuwa6 kolejka podliczona.
Sprawdzajcie czy wszystko się zgadza, bo sporo wyników brałem z pamięci
Jak tak to jutro pod wieczór TOP3 i tabela.
Druga sprawa to taka, że prawdopodobny zwycięzca nie logował się na forum od ponad tygodnia więc może być problem z zebraniem loginów.
dzięki za pomoc ale jednak sam sobie ogarnę wszystko.top 25 6. kolejki
Dane zebrałem, dane przekazałem już Marcinowiedit/
1.- wysłał
2.- wysłał
3. wysłał
kiedyś taki typ traktowałem jako pierwszą bramkę. sugerowałem się kursami, w tym wypadku podobnie bo 3.50 na to że albo Torres strzeli albo Defoe w dowolnym czasie troche za ładnie wygląda.mam pytanie odnosnie typu, ktory zagralem mianowicie "Defoe lub Torres strzeli 1 bramke" czy chodzi tutaj o pierwsza bramke w meczu, czy dokladnie jednego gola w spotkaniu?